02 / 05 / 2024

Emsan yeni ürünlerini Züchex Fuarı

Emsan yeni ürünlerini Züchex Fuarı

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

Yeni hafta.. yeni ürünler.. yeni indirimler! BİM yenbi haftaya bomba indirimlerle giriyor!

Bim yine haftaya indirimlerle giriyor. Vatandaşın yüzünü güldürmeyi adet haline getiren BİM, yeni aktüel ürünlerini yayınladı.  21 Şubat Salı indirimli BİM listesini ve ürünlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon, yeni akıllı ev aletlerini gerçekleştirdiği bir etkinlikle kamuoyu ile paylaştı. Tanıtılan ürünler arasında tamamen yeni olanları da var, mevcut modellerin güncellenmiş halleri de… Peki bu ürünler hangileri ve ne kadara satılacak?

Hotiç yeni sezon ürünlerini ikinci ürüne yüzde 20 indirimle keşfedin! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Gerçek deri ve doğal malzemelerin kalitesini hissettiren ayakkabı ve aksesuar markası Hotiç 80 yıllık köklü geçmişinin getirdiği deneyimle birbirinden şık yeni sezon ürünlerini satışa çıkardı. İşte Hotiç yeni sezon ürünlerinin fiyat listesi

Kiko yeni makyaj ve çilt ürünlerini keşfedin! İşte 25 Eylül 2022 Kiko fiyat listesi.

İtalyan kozmetik markası KİKO hem makyaj hem cilt bakımı ürünleriyle kadınların en çok tercih ettiği markalardan biri. Türkiye’de fiziki mağazalarının yanısıra online satış kanalı kikomilano.com.tr üzerinden de tüketicileriyle buluşan marka yeni ürünlerini satışa sundu. 

Arnica'dan blender setleri, doğrayıcılar ve mini robotlarda yeni ürünler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinin vazgeçilmez markası Arnica yeni ürünlerini internet sitesi ve mağazalarında satışa sundu. Blander setleri, doğrayıcılar ve mini robotlardan oluşan yeni ürünler birbirinden kullanışlı ve şık tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Arnica 16 Eylül 2022

Dünyanın gözü bu fuarda… Vestel de yeni ürünlerini tanıttı! İşte dikkat çeken ürünleri…

2-6 Eylül arası Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya fuarında Vestel de yerini aldı. Vestel, fuarda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

Apple Yeni Ürünlerini Tanıttı! Karşınızda 27.999 TL Başlangıç Fiyatı ile "Studio Display"…

Apple, aylardır merakla beklenen ve yeni ürünlerinin görücüye çıktığı lansmanı bugün gerçekleştirildi. Başlangıç fiyatı 27 bin 999 lira olan "Studio Display" ile tanışın...

Çimsa, yenilikçi ürünlerini tüm dünyaya ulaştırıyor!

Çimento sektörünün global oyuncusu Çimsa, Türkiye’nin bir numaralı çimento ihracatçısı olarak ürünlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor... 

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Karmod Prefabrik ürünlerini Peru'da tanıttı!

Karmod Prefabrik, Güney Amerika ülkelerinden Peru’nun başkenti Lima’da düzenlenen Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı'nda (EXCON) ürünlerini tanıttı.

Emsan yeni ürünlerini Züchex Fuarı Haberi

Emsan yeni ürünlerini Züchex Fuarı

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex),  1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı. Züccaciye sektörünün önemli oyuncularından Emsan, fuarda pişirme ürün grubundan sofra ürün grubuna kadar toplam 27 yeni ürününü sektöre tanıttı.


Dünyanın 4., Avrupa’nın ise 3. büyük fuarı olan 26. Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex) 1-4 Ekim tarihlerinde ziyaretçilerini ağırladı. Beylikdüzü’ndeki Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde yerli ve yabancı binlerce kişinin ziyaret ettiği Züchex Fuarı’na Emsan, 3. Hall’de 27’si yeni ürünü olmak üzere 300’ü aşkın ürün ile katıldı.

Kullanıcılarına işlevsel ve günlük ihtiyaca cevap veren ürünler sunan Emsan, tencereden yemek takımına, bıçaktan çaydanlığa kadar pek çok yeni ürününü...