28 / 08 / 2024

emsandan mutfakta yenilik

emsandan mutfakta yenilik

Fonksiyonel ürünleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştıran Emsan, yeni ürünü porselen fırın kapları, saklama kabı işlevi de görerek hayatınızı kolaylaştırıyor.

Skoda Kamiq Haziran fiyatları ne kadar? Yenilikçi tasarım! İşte Skoda Kamiq 28 Haziran 2024 fiyat listesi... 

Yenilikçi tasarımının her ayrıntısıyla güç ve performansına dikkat çeken Skoda Kamiq'in Haziran fiyatları açıklandı. İşte Yeni Skoda Kamiq 28 Haziran 2024 fiyat listesi...

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Siemens elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerde satılıyor? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler listesinde yer alan elektrikli ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Dokunmatik kontrol paneline sahip olan cihaz otomatik kapanma modu il dikkatleri üzerine çekiyor.

WhatsApp'tan devrim gibi yenilik! Artık bunu yapabileceksiniz

 Muadillerinin bu özelliği çoktan kullanıyor olmasına rağmen WhatsApp bir yenilik yaparak sesleri metne dönüştürme fonksiyonunu sonunda getiriyor. WhatsApp kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği özelliğin ise ne zaman kullanılacağı şimdilik meçhul.

Dijital göstergesi ile sizi şaşkına çevirecek elektrikli ankastre ocaklar Siemens'te! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

17 adet güç kademesine sahip Siemens elektrikli ankastre ocak mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler arasına girmektedir. Ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılar.

Siemens Elektrikli Ankastre Ocak 8.760 TL! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler arasına giren elektrikli ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor

Her bütçeye uygun elektrikli ocaklar ile siz ve aileniz güvende! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Siemens beyaz eşyalar, tasarımı ve teknolojisiyle mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ve güvenli ürünlerdir. 

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Royal mutfaktan bir yenilik 5 gözlü ocak artık mutfaklarınızda! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Aynı anda 5 gözde birden yemek pişirme özelliğine sahip ocaklar Royal mutfakta hizmetinizde.

Mutfakta işlerinizi kolaylaştıracak küçük ev aletleri A101’de indirimde! İşte 1 Aralık 2022 fiyat listesi…

Mutfakta yemek yaparken işlerinizde büyük kolaylık sağlayacak küçük ev aletleri A101’de çılgın fiyatlarla satışta. Kiwi yumurta pişirici 129 lira, Sunny çelik su ısıtıcı 175 lira, Kiwi mikrodalga fırın 1199 lira. İşte A101 1 Aralık 2022 fiyat listesi….

Mutfakta yardımcınız Bim’den! Uygun fiyatlı mutfak ürünleri Bim’e geliyor! Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 28 Ekim Cuma günü için yeni bir katalog yayınladı. Cuma günü Bim’e mutfakta yardımcınız olacak su kaynatıcısı kettle’dan tavaya pek çok ürün gelecek. Peki başka hangi ürünler Bim’e geliyor? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

emsandan mutfakta yenilik Haberi

emsandan mutfakta yenilik

Fonksiyonel ürünleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştıran Emsan, yeni ürünü porselen fırın kapları,  saklama kabı işlevi de görerek hayatınızı kolaylaştırıyor. Dayanıklı yapısıyla Etna Fırın Kabı Seti, derin dondurucudan mikrodalga fırına, sofradan bulaşık makinesine rahatlıkla girerek mutfakta sınır tanımıyor.


Tüketicilerin ihtiyaçlarına göre ürün gamına sürekli yenilikler ekleyen Emsan yepyeni Etna Fırın Kabı Seti ile mutfaklara işlevsellik getiriyor. Porselen Etna Fırın Kabı Seti -20 dereceden +200 dereceye kadar dayanıklı yapısıyla mutfaklarda gönül rahatlığıyla kullanılıyor. 


Buzdolabından, fırına rahatlıkla kullanın

Etna Fırın Kabı Seti, porselen yapısıyla dayanıklılığın yanı sıra yanmaz yapışmaz iç yüzeyiyle de kolaylıkla temizlenebiliyor. Hem buzdolabında hem de fırında zarar görmede kullanılan Etna Fırın Kabı ile yiyecekler saklandığın kapta pişirilebiliyor....