05 / 05 / 2024

en büyük çevre yatırımı

en büyük çevre yatırımı

Türkiye'nin en büyük çevre yatırım projesi olan, Ergene nehrinin ıslah edilmesi projesi kapsamında yapılan tünel inşaatını basın mensupları ile birlikte gezen Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, projenin 2019 yılında tamamlanacağını söyledi.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birinin başladığını açıkladı. Yıkılan 17 bina için yerinde dönüşüm çalışmaları başladı.

Elazığ'ın tarihindeki en büyük kentsel dönüşüm projesi başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'ın tarihindeki en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatacaklarını açıkladı...

Torbalı'nın en büyük parkı tamamlandı!

Torbalı Belediyesi'nin Alpkent Mahallesi'nde inşa ettiği ilçenin en büyük çocuk oyun parkı tamamlandı. Projelerini birer birer hayata geçiren Torbalı Belediyesi çevre odaklı çalışmalarına ağırlık veriyor.

Dünyanın en büyük çevre projesi İzmir'in!

Başkanı Kocaoğlu, "ÇED raporu çıkar çıkmaz izmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız. Belki de izmir dünya tarihine körfezini kurtaran kent, dünyanın en büyük geri dönüşümünü gerçekleştiren kent olarak geçecek" dedi

İzmir Körfezi dip tarama projesi, dünyanın en büyük çevre projesi olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kocaoğlu "ÇED raporu çıkar çıkmaz İzmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız'' dedi. Kocaoğlu bu projeyle İzmir'in dünya tarihine geçebileceğini de söyledi.

Hasan Tahsin: Gaziosmanpaşa, İstanbul'daki Kentsel Dönüşüm çalışmalarında en büyük alana sahip!

İstanbul Gaziosmanpaşa 'da büyük kentsel dönüşüm başladı. İlçe belediyesinin öncülüğünde yürütülen büyük dönüşüm kapsamında, 588 konutluk projenin temeli atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, dönüşümün en büyük itici gücünün cesur davranmak olduğunu

en büyük çevre yatırımı Haberi

en büyük çevre yatırımı

Türkiye'nin en büyük çevre yatırım projesi olan ve 3.7 milyar TL değerindeki Ergene nehrinin ıslah edilmesi projesi kapsamında yapılan tünel inşaatını basın mensupları ile birlikte gezen Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, projenin 2019 yılında tamamlanacağını, bu projenin de Türkiye'nin en büyük çevre yatırımı projesi olduğunu söyledi.


Basın mensupları ile birlikte projenin en büyük ayağını oluşturan Derin Deşarj A.Ş'nin şantiyesinde bilgiler alan ve basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, bölgede bulunan organize sanayi bölgeleri, gündeme dair konular ve son günlerde hakkında çıkan eleştirilere de cevap verdi.


Bölgede yapılan OSB'lerin öncelikle alt yapılarının oluşturulduğunu ve işadamlarına arsalar tahsis edildiğini belirten Kaymakam Kılıç, “Yatırımını yapmayan işadamından arsa geri alınıyor. Ergene eylem planı çerçevesinde Islah OSB'ler kuruldu. Burada yüzde 34 valiliğin, yüzde 33 belediyelerin...