05 / 05 / 2024

en büyük emlak şirketi

en büyük emlak şirketi

6 milyon dolarlık aktifi bulunan Suudiler'in en büyük emlak şirketi Dar Al- Arkan yurtdışına açılmaya Türkiye'den başlıyor.Şirket sukuk finansmanını en iyi kullananlar arasında ilk sırada yer alıyor..

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Bankalar en büyük emlakçı olacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Palladium AVM, Tahincioğlu Holding'in borçları karşılığında Akbank'a geçmişti. Bankalar, ödenemeyen kredilerin karşılığında; firma, fabrika, konut, işyeri ve otomobil alıyor. Artık bankalar en büyük emlakçılar olacak...

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

Ezgi Mola'nın en büyük zevki ev seçmek!

Ezgi Mola gazetelerin emlak ilanları sayfasına bakmanın çocukluktan beri en büyük zevki olduğunu söylüyor.

Haluk Çelik: İnşaat sektörünün en büyük sorunu arsa!

İnşaat Mühendisi Haluk Çelik, inşaat sektörünün çektiği en büyük sorunun arsa olduğunu söyledi. Balıkesir'de artık yeni inşaat yapacak arsaların bulunmadığını, var olanların ise yüksek maliyetlerde olduğunu ve bunun emlak fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Emlak Bankası, Cumhuriyet tarihinin en büyük satışını yapacak!

Emlak Bankası, Hazine'nin talimatıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük satışını yapacakmış. Satışı yapılacak gayrimenkuller arasında Ataköy'de 400 dönüm arazi de bulunuyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1992 yılında Emlak Bankası, Cumhuriyet tarihinin en büyük satışını yapacakmış!

1992 yılında Emlak Bankası, Hazine'nin talimatıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük satışını yapacakmış. Satışı yapılacak 20 trilyon liralık gayrimenkuller arasında Memduh Paşa Yalısı ve Ataköy'de 400 dönüm arazi de bulunuyormuş.

Yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

İzmir’de 50 m2’lik dükkanda emlakçılıkla sektöre adım atan iki genç girişimci, yabancılara gayrimenkul satarak 100 milyon dolar ciro yaptı. Peki yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

Rusya’nın en büyük emlak yatırımcılarından ikisi Türk!

Forbes dergisinin Rusça versiyonu tarafından her yıl yapılan “Rusya’nın en büyük emlak yatırımcıları” araştırmasında Enka’nın sahipleri Şarık Tara ve Sinan Tara’nın yanı sıra Rönesans Holding’in patronu Erman Ilıcak, ilk 30 arasında yer aldı.

1970 yılında Levent'in en büyük binası tahliye edilmiş!

1970 yılında Levent'in en büyük binası sadece 10 katlı, 40 daireliymiş. Emlak Kredi Bankası tarafından inşa edilen -dev binanın- duvarları çatlamış ve bina tahliye edilmiş.

en büyük emlak şirketi Haberi

en büyük emlak şirketi
Mütekabiliyet Yasası'nın yabancıya satış konut satışının önünü açmasıyla,Körfez ülkelerindeki büyük emlak şirketleri Türkiye'ye geliyor. Suudi Arabistan'ın en büyük emlak geliştirme şirketi Dar Al- Arkan, yurtdışına ilk olarak Türkiye'den açılmayı hedefliyor.  Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Youssef Al- Shelash, bölge dışında proje geliştirmeyi planladıklarını, tamamlanmamış projelerin de ilgilerini çektiğini söyledi. Darl Al-Arkan şirketi, yurtdışına açılmak için sukuk piyasasındaki birikiminden yararlanacak. 2010 yılında 450, bu yıl ise 1 milyon dolarlık sukuk ihracı gerçekleştiren şirket, sukuk ihracını en fazla gerçekleştiren emlak...