15 / 05 / 2024

en büyük kadın parkı van

en büyük kadın parkı van

Van'ın Edremit belediyesi tarafından bölgenin en büyük kadın parkının yapımına başlandı. Edremit Belediyesi'nin 2013 yılı çalışma sezonu kapsamında hazırladığı projelerinin en kapsamlısı olan 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek...

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

İklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rol binaların!

VERİMDER Dernek Başkanı Çağdaş Korkmaz iklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rolün binaların olduğuna dikkat çekti.

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

ABD'de inşaat harcamaları 15 ayın en büyük düşüşünü kaydetti!

ABD'de inşaat harcamaları, haziranda kamusal projelerdeki azalmayla yüzde 1,1 geriledi. Bu verilere göre, 1 yılı aşkın sürenin en büyük düşüşünü kaydetti....

Dünyanın en büyük barajlarını biz yapıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "Dünyanın en büyük barajlarını biz yapıyoruz. En ileri teknolojilerini kullanıyoruz" dedi.

Türkiye dünyanın en büyük havaalanı yapıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 13. Taze İncir Festivali'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Zeybekci, ''Dünyanın en büyük havaalanını yapmak üzere Türkiye harekete geçti'' dedi.

Türk Ytong, dünyanın en büyük fabrikasını Gebze'de kuracak!

TOKİ, Türk Ytong’un Pendik’te bulunan 53 yıllık fabrikasını kamulaştırdı. Dev arazi yeşil alan olacak. Türk Ytong da Gebze’ye dünyadaki en büyük Ytong fabrikasını kuracak.

Hindistan'da dünyanın en büyük stadı yapılıyor!

Hindistan'da dünyanın en büyük stadının inşaatı başladı. Gujarat'ta yapımına başlanan ve 7 milyar Hint rupisine mal olacak stadyumun kapasitesi 110 bin.

Şereflikoçhisar'ın en büyük parkı büyükşehirden!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şereflikoçhisar’da, E-90 Karayolu kenarında, uzun yıllar boyunca atıl durumda bulunan ve kaçak hafriyatçıların döküm noktası haline gelen alana ilçenin en büyük parkını yaparak, yemyeşil hale getirdi.

Osman Genç: En büyük dönüşümü Canik Belediyesi yapıyor!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik, eğitim, kültür, sanat, spor merkezleri ve modern şehirciliği ile model bir kent. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla eğitim yatırımı yapan belediyeyiz." dedi.

Türkiye'nin en büyük kongre merkezi Antalya'da inşa edildi!

Antalya'da 22 Nisan'da açılışı yapılacak Expo 2016 sergi alanında inşa edilen ve 6 bin 500 kişilik 12 salondan oluşan kongre merkezi, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın en büyük üç merkezinden biri oldu.

Türkiye'nin en büyük otoparkının inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

en büyük kadın parkı van Haberi

en büyük kadın parkı van

Van'ın Edremit belediyesi tarafından bölgenin en büyük kadın parkının yapımına başlandı. Edremit Belediyesi'nin 2013 yılı çalışma sezonu kapsamında hazırladığı projelerinin en kapsamlısı olan 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan kadın parkının yapımına başlandı. 


Eski TOKİ konutları bölgesinde yapımına başlanan ve tüm Van'ı kuşbakışıyla görebilecek alanda inşa edilen parkta incelemelerde bulunan Edremit Belediye Başkanı Abdulkerim Sayan ve belediye meclis üyeleri, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Abdulkerim Sayan; demokratik, katılımcı, cinsiyet özgürlükçü ve ekolojik belediyecilik anlayışıyla Edremit'i yeniden inşa etmeyi hedeflediklerini belirtti. 


Hayatın her alanında kadının rengini hakim kılmaya çalıştıklarını ve bunun içinde kadın parkını inşa etmeye başladıklarını söyleyen Başkan Sayan, yapımına başlanan parkın tüm kadınlara hayırlı olması dileğinde bulundu. 


Tünaydın...