14 / 05 / 2024

En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekorunun sahibi ağaoğlu

En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekorunun sahibi ağaoğlu

Ağaoğlu rekorlar kitabında Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru"nun sahibi oldu.

Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha fazla konut sahibi oluyor? 2023'te en çok konut alan belli oldu!

Türkiye'de 2023 yılında toplamda 1 milyon 926 konut satıldı. Konut satışlarının detayları incelendiğinde en çok konut satın alan erkekler oldu. 690 bin 438 kişi konut satın aldı.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok kazandıran hangisi oldu?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok hangisinin kazandırdığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ocak 2010’da altın, dolar, Bim Mağazaları, Ege Endüstri ve Turkcell’e yatırılan 100 bin TL ne kadar oldu? İşte şaşırtan yanıt...

Kişi başı gelirde en çok kazanan kent belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılına dair "il bazında gayrisafi yurt içi hasıla" verilerini açıkladı. Bu kapsamda kişi başı gelirde en çok kazanan kent belli oldu. İşte detaylar...

2023 yaz tatili istatistikleri açıklandı! İstanbullular en çok Bozcaada için arama yaptı!

Yaz tatili için Haziran, Temmuz ve Ağustos döneminde 4 milyondan fazla kişi Neredekal.com üzerinden tatil araması yaptı. Arama motoru verilerine göre 2023 yazında İstanbullular en çok Bozcaada, Antalya ve Büyükada için arama yaptı.

En çok tercih edilen bulaşık makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

4 programı ve 14 kişilik kapasitesi olan Arçelik 6144 en çok tercih edilen bulaşık makinesi. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ile cam ve porselenler daima parlak kalır. Ekstra sıcak durulama ve buhar gücü ile gerçek hijyen sağlanır. Peki, Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? 

Bu sene en çok kaybeden milyarderler!

Kişisel servetleri bu yıl en çok kaybeden milyarderler belli oldu. İşte en çok para kaybeden milyarderler...

En çok doları olan il belli oldu! İstanbul diyenler yanıldı! Çok şaşıracaksınız

Döviz piyasasında ki dalgalanmalar ve doların yükselmesi onları durdurmadı. Dolara en çok yatırım yapan il belli oldu.

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi.  Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.

Dolarda en çok merak edilen sorunun cevabı şimdiden belli oldu! Eski rakamlar rafa kalktı! 30 Haziran 2022 dolar kuru

Dolar almak isteyenler ve dolar yatırımcılarının en çok merak ettiği sorunun cevabı belli oldu. Milyonlarca kişi, ''Bugün dolar kaç TL? Dolar 30 Haziran 2022 ne kadar? Dolar kuru bugün kaç lira? sorularının yanıtını merak ediyor. İşte 30 Haziran 2022 dolar kurunda son dakika...

İmar Barışı'na en çok başvuru Beykoz'dan yapıldı!

İstanbul’da imar Barışı'na en çok başvuru yapılan ilçe Beykoz oldu. Beykoz’da 35 binin üzerinde kişi başvuruda bulundu.

En çok riskli yapı İstanbul'da tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, 2019 yılının ilk iki ayında riskli yapı tespiti için 1500 kişi başvuruda bulunurken, 2020'nin aynı döneminde bu sayı 2 bin 413'e ulaştı. En çok riskli yapı İstanbul’da tespit edildi…

En çok kira ve konuta harcanıyor!

Ajans Press, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerini derleyerek bir inceleme yaptı. Araştırma göre, Türkiye’de bir kişi en çok harcamayı gıda ve konuta yapıyor.

Emlak fiyatları en çok Denizli'de arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi Şubat ayı raporu açıklandı.Şubat ayında Denizli’de metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.09 oranında arttı. Denizli emlak fiyatlarının en çok yükseldiği şehir oldu.

En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekorunun sahibi ağaoğlu Haberi

En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekorunun sahibi ağaoğlu

Ağaoğlu rekorlar kitabında Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru"nun sahibi oldu. Etkinlik, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" belgesini, Guinness World Records Türkiye Temsilcisi Şeyda Subaşı'nın elinden...