28 / 04 / 2024

en çok talep edilen konutlar

en çok talep edilen konutlar

Katılımcıların yüzde 32'sinin en fazla ilgi duyduğu fiyat aralığı da 250 ile 400 bin TL arasında değere sahip konutlar olarak öne çıktı. Yüzde 13'lük bölüm 750 bin TL ve üzerindeki konutları almayı düşünüyor...

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

Otomotiv sektöründe lüks talep patlaması! İşte en çok satan modeller

Otomotiv sektörü çip krizi ve artan enflasyon nedeniyle orta sınıf model araba satışlarında gerileme yaşadı. Fakir daha fakirleşirken zenginin daha zenginleştiği ortamda lüks sınıf arabalara ilgi arttı. Lüks sınıfta en çok satan model Audi oldu.

Konutta en çok satış 2+1 ve 3+1'lerde!

Konut satışları bu yaz rekor rakamlarda seyretti. Satışlar incelendiğinde Türkiye genelinde fiyatları en çok 400 bin TL ile 800 bin TL arasında olan ve 2+1 ile 3+1 konutların talep gördüğü belirlendi.

Depolama hizmetlerinde en çok talep 1+1 evlere! 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, YÖK’ün eğitime online devam etme kararı almasıyla öğrenciler aile evlerine dönüyor. Dşya depolama hizmetlerinde bir önceki döneme göre yüzde 77 artış yaşanırken, en çok talep 1+1 evlere yönelik oldu...

Prefabrik evlere en çok talebin olduğu il Antalya!

Prefabrik evler en çok Antalya'da tercih edildi. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, "Antalya bölgesindeki talep artışında Aksu ilçesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz satış ofisimizin büyük katkısı oldu." dedi...

Ankara'da en çok 1+1 konutlar talep görüyor!

Ankara'da hızla yaygınlaşan 1+1 konutlar, öğrencilerin gözdesi oldu. Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son dönemde yaptıkları konut projelerinde en fazla talep gören konut türünün 1 artı 1’ler olduğunu belirtti.

Emlak Konut'un en çok talep gören 79 konutu müzayedeye çıkıyor!

Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde ve Bahçekent Emlak Konutları’nda en çok talep gören 79 konut Turyap aracılığıyla 28 Şubat 2017 Salı günü açık artırmayla satışa çıkıyor.

Konforist'e en çok talep Antalya'dan geliyor!

Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Eclectia Türkiye ve Dünya pazarında en çok talep gören şirket oldu!

Yalıtım sektörünün önde gelen markalarından Eclectia A.Ş.; İnsana, çevreye ve sürdürülebilir enerjiye verdiği önem çerçevesinde Türkiye ve Dünya pazarında en çok talep gören şirket oldu.

Eclectia yalıtımda en çok talep gören şirket oldu!

Isı, Su, Ses Yalıtımı ve zemin kaplama sistemlerinin üretici firması olan Eclectia A.Ş İnsana, çevreye ve sürdürülebilir enerjiye verdiği önem çerçevesinde Türkiye ve Dünya pazarında en çok talep gören şirket oldu.

Mart ayının en çok talep gören projeleri!

Mart ayında lanse edilen 16 proje arasında en çok ilgi görenleri sizler için Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı derledi. İşte o projeler...

TOKİ konutlarına en çok talep Gaziantep'ten geliyor!

TOKİ konutlarına, en çok talebin olduğu il Gaziantep Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

en çok talep edilen konutlar Haberi

en çok talep edilen konutlar

EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık tarafından gayrimenkul sektöründe tercihlerin ne yönde geliştiğini belirlemek için yapılan ankette, gayrimenkulün 2013 yılında da en gözde yatırım aracı olduğu ortaya çıktı. Kasım ayı sonunda yapılan ankete 1.350 kişi katıldı. 


Katılımcıların yüzde 76'sının halihazırda konut sahibi olduğu belirtilirken, yüzde 60'ının ise son bir yıl içinde konut almış veya almayı düşünen kişilerden oluştuğu ifade edildi. Katılımcıların yüzde 32'sinin en fazla ilgi duyduğu fiyat aralığı da 250 ile 400 bin TL arasında değere sahip konutlar olarak öne çıktı. Yüzde 13'lük bölüm 750 bin TL ve üzerindeki konutları almayı düşünüyor.


Star...