07 / 05 / 2024

en geniş metro hatları en büyük metro ağları

en geniş metro hatları en büyük metro ağları

Günümüzün büyük kentlerinde en önemli ulaşım araçlarının başında yer alan metro hatları hızlı ve güvenli bir yolculuk fırsatı sunuyor. İşte dünyanın en yaygın metro ağına sahip kentleri...

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip gayrimenkul firması Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu. 

Çıplak mülkiyet nedir?

İntifa hakkı taşınmaz mallar üzerinde kurulan ve sahibine tam kullanma hakkı veren bir ayni haktır. Bu hak ayni haklar arasında en geniş kapsamı sunar ve bu nedenle hak sahibine taşınmazı kullanma ve faydalanma hakkını verir. Peki çıplak mülkiyet hakkı nedir, ne işe yarar?

Yapılandırmadan faydalanmak isteyenler dikkat! Bu detayları sakın atlamayın!

Türkiye genelinde milyonlarca kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma düzenlemesi yürürlüğe girdi. Ancak Cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı yapılandırmasından faydalanabilmek için bu detaylara mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor.

Cumhuriyet tarihinin en geniş borç yapılandırması yolda! Sigorta primi, vergi, cezalar…

Milyonları ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Borçlar için kapsamlı bir yapılandırma paketi geliyor. İşte detaylar!

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

Opel Grandland’in fiyat listesi açıklandı! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Opel, en geniş SUV modeli Gandland’ın ekim ayı fiyat listesini yayınladı. İşte, Opel Grandland’ın 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

Seat’ın en geniş SUV modeli Tarraco’ya özel fiyat! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

Seat’nın en geniş orta segment SUV modeli Tarraco’nun eylül ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Seat Tarraco’un 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

TOKİ Kilis Merkez’de 550 ucuz sosyal konut!

Çok konuşulan, cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı. Peki, TOKİ 2022 Kilis Merkez Sosyal Konut Projesi detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

İstanbul’un havalimanları tek tek metrolanacak! Tarihler verildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı eli ile başlatılan Pendik – Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar bitti. İşte detaylar…

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Öğrencilerin beklediği haber geldi! SGK öğrenci destek ödemesi başlıyor

Okul zamanı geldi çattı. Bir çok belediye okullarına başlayacak öğrencilerin ailelerine destek ödemeleri yaparak bütçelerine destek olmaya başladı. Ancak en geniş çaplı destek Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan geldi. İşte SGK'nın verdiği eğitim desteğini almak için gerekli şartlar.

en geniş metro hatları en büyük metro ağları Haberi

en geniş metro hatları en büyük metro ağları

Günümüzün büyük kentlerinde en önemli ulaşım araçlarının başında yer alan metro hatları hızlı ve güvenli bir yolculuk imkanı sağlıyor. Milliyet Gazetesi'nden İhsan Dindar'ın haberine göre, metro hatları gelişen ülkelerin en büyük göstergesi olarak görülüyor. İşte dünyanın dört bir yanında en yaygın metro ağına sahip şehirleri..

1- Londra, İngiltere

Londra, İstanbul ve Paris ile birlikte dünyanın en eski metrosuna sahip şehirleri arasında bulunuyor. 1863 yılında hizmete açılan Londra metrosu 11 hat ve 270 istasyona sahip. Londra metrosu şu an günlük ortalama 4.5 milyon yolcuya hizmet veriyor. 

2- Hong Kong

218 kilometrelik bir uzunluğa sahip Hong Kong metro ağı 1979 yılında açıldı. Hong Kong metro hattının toplam 161 istasyonu bulunuyor.

3- Singapur

1987 yılında açılan Singapur metrosu, 170 kilometre uzunluğa sahip. 154 istasyondan oluşan...