01 / 05 / 2024

en iyi arsalarımı kriz döneminde aldım

en iyi arsalarımı kriz döneminde aldım

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, piyasanın yavaşlamasını değerlerlendirerek "İnsanların beklemeye geçtiği anda iş yapmayı hep fırsat olarak gördüm.Ben şimdiye kadar en iyi projeleri, en iyi arsaları kriz dönemlerinde aldım" dedi.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Altında son 6 yılın en iyi performansı! Uzmanlar: Ons altın 3 bin dolara kadar yükselecek!

Altın 2023 yılının ilk çeyreğinde son 6 yılın en iyi performansını gösterdi. Ons altın ilk üç ayda yüzde 8 değer kazandı. Uzmanlar, 20 Mart’ta tarihi zirvesini yapan ons altının seyrine ilişkin önümüzdeki aylarda getiri potansiyelinin yüksek olduğunu belirtiyor.

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu!

2023 yılının en iyi akıllı telefonu ortaya çıktı? iPhone 14  mü yoksa Samsung Galaxy S23 mü daha başarılı? İşte 2023’ün en iyi akıllı telefonu...

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

2023'ün en iyi akıllı telefonu hangisi, iPhone 14 mü yoksa Samsung Galaxy S23 ailesi mi daha başarılı? Daha fazlasını buradan öğrenin.

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

En iyi pile sahip 20 akıllı telefon! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

DxOMark en iyi pillere sahip akıllı telefonları duyurdu. Bu 20 telefonun bataryası çok güçlü liste başında ise iPhone yok! Peki, en iyi pile sahip olan akıllı cep telefonları hangileri?

Fotoğraf düşkünlerine müjde! En iyi 25 kameralı telefon!

DxOMark, en iyi kameralara sahip akıllı telefonlar listesini belirli kriterlere göre test ederek ve cihazları karşılaştırarak güncelledi.

En iyi saç şekillendirme ödülü kazanan: Dyson Corrale! İşte Dyson Corrale saç düzleştirici 2 Eylül 2022 fiyat listesi

En iyi saç şekillendirme ödülüne hak kazanan Dyson Corrale saç düzleştiricileri azaltılmış ısı yalıtımı sayesinde saçlarınız yıpranmadan en mükemmel saçlar sizin oluyor. Peki Dyson Corrale saç düzleştirici  fiyatları ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi..

En iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Altın ve gümüşte yıl sonu için benzeri görülmemiş açıklama geldi

Altın ve gümüş piyasasında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. 995 lira seviyesinde olan gram altın 1032 liraya yükselirken gümüş fiyatları da 12,64 lira oldu. Peki en iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Uzman isimden benzeri görülmemiş açıklama geldi...

TOGG'da müthiş gelişme! CES'in En İyi 20 Markası'ndan biri oldu!

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası olan Togg, merakla beklenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'nin (Consumer Technology Association) en iyi 20 markası arasında yer aldı.

en iyi arsalarımı kriz döneminde aldım Haberi

en iyi arsalarımı kriz döneminde aldım

“İstikrar kazansın” diyen Altan Elmas, ‘Neden’ diye sorduğumuzda; “Bugün 30 yaşlarında olan biri Türkiye’nin ekonomik krizlerle yerle bir olduğuna hiç şahit olmadı. Binlerce şirketin battığını, milyonlarca kişinin işsiz kaldığını, ailelerin yaşadığı travmaları görmediler. Ama biz gördük. Bu yüzden iş dünyası istikrarın kıymetini iyi bilir” diyor.


Türkiye bugün bir yıl içinde ikinci genel seçimin heyecanını yaşıyor. Herkes nefesini tutmuş, seçim sonucunu, ülkeyi dört yıl yönetecek parti veya partilerin açıklanmasını beklerken, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas’a iş dünyasında hakim olan genel beklentiyi sorduk. “İstikrar kazansın” diyen Elmas, bunun nedenini ise şöyle açıkladı: 2001 krizi insanlarda büyük bir travma, ciddi bir yıkım yarattı. Ancak belli bir yaş grubunun altındakiler 2001 krizi tecrübesi olmadığı için Türkiye’nin yönetilmesi veya yönetilememesinin ne demek olduğunu...