27 / 04 / 2024

en iyi avm ödülü

en iyi avm ödülü

İnşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirildiği ve Hürriyetin öncülüğünde hayata geçen, 135 farklı proje ile 200'ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği "Sign of the City"de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep'in oldu..

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si oldu!

Saf GYO A.Ş. tarafından geliştirilen Akasya Acıbadem, Avrupa'daki en iyi alışveriş merkezlerinin finale kaldığı değerlendirmede Avrupa'nın en iyisi seçildi. Ödülü Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral aldı.

Hüseyin Korkmazgil: Ankara'daki en iyi AVM Karum!

Güçlü Anadolu gazetesine Ankara'daki yapıların iç mimari açıdan değerlendirmesini yapan İçmimarlar Odası Başkanı Hüseyin Korkmazgil'e göre Ankara'daki en iyi Alışveriş Merkezi bugün, popüleritesini kaybetmiş olsa da 'Karum'...

Prime Mall Gaziantep en iyi AVM ödülü aldı!

İnşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirildiği ve Hürriyetin öncülüğünde hayata geçen, 135 farklı proje ile 200'ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği "Sign of the City"de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep'in oldu..

Sign of the City Awards'ta En iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in!

“Sign of the City”de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in oldu. İnşaat sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, 6 Kasım 2014 Perşembe günü Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşti.

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi!

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi. Manavgat Kumköy Mevkiinde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort Avrupanm en büyük değerlendirme sitelerinin biri olan Zoover'den 2014 ödülünü kazandı.

2014'ün en iyi 10 havayolu şirketi!

Ticari havayolları için araştırmalarıyla bilinen "Skytrax" 2014 yılının en iyi havayolu şirketini belirlemek için dünya genelinde 19 milyon yolcuyla anket yaptı. Anket sonucunda dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi belirlendi.

BKT üçüncü kez üst üste yılın en iyi bankası seçildi!

Çalık Grubu’nun Arnavutluk ve de Kosova’da faaliyet gösteren kuruluşu Banka Kombetare Tregtare’ye (BKT), Euromoney Dergisi tarafından üçüncü kez üst üste “yılın en iyi bankası” seçildi.

Çeşme Marina en iyi tasarım ödülü aldı!

Daha önce, "En İyi Mimarlık Projesi" gibi ödülleri kazanan Çeşme Marina Ankaralı Içtaş inşaat firmasının inşa ettiği Çeşme Marina, Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birligi'nce 'En iyi tasarım' ödülüne layık görüldü.

3. havalimanının bataklık sorununu dünyanın en iyi zemin etütçüleri çözecek!

İstanbul'un üçüncü havalimanının yapılacağı yerin altının bataklık çıkması, ihaleyi kazanan konsorsiyumu harekete geçirdi. Konsorsiyum sorunu çözmek için dünyanın en iyi zemin etütçüleri ile çalışmaya başladı

Türkiye'nin en iyi CEO'su Sani Şener seçildi!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener 41. Geleneksel Thomson Reuters Extel Surveys ’in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi ’nde, Türkiye’nin ‘en iyi CEO’su olarak gösterildi.

Sani Şener, Türkiye'nin en iyi CEO'su seçildi!

TAV'dan yapılan yazılı açıklamada, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, 41'inci Geleneksel Thomson Reuters Extel Surveys'in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde, Türkiye'nin En iyi CEO' su seçildi.

ISS 2014'te Dünyanın En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirketi seçildi!

1901 yılında Kopenhag’da kurulmasının ardından 2005 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ISS, dünya genelinde 100 yılı aşkın tecrübesiyle Entegre Tesis Yönetimi alanında en iyi hizmeti sunuyor.

en iyi avm ödülü Haberi

en iyi avm ödülü

İnşaat sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, Four Seasons Bosphorus Otel'de gerçekleşti. İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, Hürriyet'in öncülüğünde Türkiye'de hayata geçen projelerin ödüilendirildiği yarışma için ikinci kez toplanan jüri, başvuruların değerlendirme kriterleri ve ağırlıkları konusunda görüş ve fikirlerini paylaşarak son değerlendirmelerini yaptı ve ödüller sahiplerini buldu. 

Türkiye'nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin, 17 kategoride ödüllendirildiği"Sign of the City Avvards" yarışmasında ödül kazanan Prime Mail Gaziantep adına ödülü, Prime Development CEO'su Dr. Artuğ Çetin,Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'den aldı. Dr. Artuğ Çetin yaptığı açıklamada, "Gaziantep şehrinde yarattığımız farkın ödüllendirilmesinden gurur duyuyoruz. 

Prime Development'in Türkiye' de gerçekleştirdiği projelerin işlevselliği, konforu ve bölge halkı için yarattığı çekim alanı bir kez daha tescillenmiş oluyor. Alışveriş Merkezi geliştirme ve yönetme konusundaki...