09 / 05 / 2024

En İyi Genel Hizmet Uygulaması ödülü

En İyi Genel Hizmet Uygulaması ödülü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, ulaşım bilet sistemleri konusunda Avrupa’nın en büyük ödüllerinden Mastercard Transport Ticketing’de İstanbulkart projesiyle birinciliğe layık görüldü...

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı'na, En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın turizm oscarları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, ‘World Travel Awards’ta ‘Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli’ seçildi. İşte ayrıntılar...

En İyi İnovasyon Ödülü Nef'in oldu!

Nef, İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon”da birinciliği aldı.

En İyi Gayrimenkul Müzayedesi Avrupa 2015 Ödülü TURYAP'ın!

Dünyanın saygın finans dergilerinden Capital Finance International (CFI), En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’ne TURYAP’ı layık gördü.

Dünyanın En İyi Yapıları yarışmasında 20 Türk proje finalde!

Dünyanın En İyi Yapıları yarışması finalinde Türkiye'den 20 proje var. Türkiye, I bu sayıyla Avustralya ve İngiltere'nin ardından üçüncü ülke oldu.

Yapı Kredi Portföy Türkiye'nin en iyi portföy yönetim şirketi seçildi!

Yapı Kredi Portföy, finans dünyasının önemli ve bağımsız yayın kuruluşlarından biri olan EMEA Finance Magazine tarafından düzenlenen Europe Banking Awards 2014 ödüllerinde “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi” seçildi.

Hilti Türkiye, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015'te 3. oldu!

Great Place to Work Enstitüsü tarafından Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde 50-500 arasında çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 3. olan Hilti Türkiye, geçtiğimiz yıla göre altı basamak birden sıçrama kaydetti.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde Hilti 3.sırada!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.

En İyi Genel Hizmet Uygulaması ödülü Haberi

En İyi Genel Hizmet Uygulaması ödülü

Londra’da düzenlenen Mastercard Transport Ticketing Ödülleri töreninde İngiltere’nin “Londra Otobüs Yönetim Sistemi’ projesi ile Avustralya’nın “Akıllı Biletleme” projelerini geride bırakarak birinci olan İstanbulkart, dünyada akıllı bilet uygulamalarında “En İyi Genel Hizmet Uygulaması” alanında verilen ödülün sahibi oldu. Seçici kurul tarafından yapılan oylama ile ilk üç ardından birinci, ikinci ve üçüncüyü web üzerinden yapılan oylama sonuçları belirledi.


Toplu ulaşım sektöründe geliştirdikleri inovatif biletleme uygulamalarını en etkin kullanan kurumların belirlendiği yarışmada İETT, Online işlemler merkezi ile tüm rakiplerini geride bıraktı. İETT’nin birinci seçilmesinde; üniversiteye ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt esnasında akıllı kartlarının dağıtılması, vizeleme, online başvuru ve e-randevu gibi internet üzerinden işlem yapma olanağı ile online başvuruda bulunanların akıllı kartlarının adreslerine postalanması gibi uygulamalar rol oynadı.


İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı,...