19 / 05 / 2024

en iyi mağaza içi çözümleri

en iyi mağaza içi çözümleri

Migros Benim Ofisim uygulamasına Almanya'da düzenlenen Avrupa Perakende Teknolojileri Ödülleri'nden En İyi Mağaza İçi Çözümleri ödülü verildi...

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 176'ya yükseldi! Ağustos'ta 47 mağaza kapılarını açtı! 

Migros, Ağustos'ta 47 yeni mağaza açtı. Bu kapsamda geçen ay 31 adet Migros, 12 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve kozmetik mağazacılığı formatında 3 adet Mion mağazanın açılışı yapıldı. İşte detaylar...

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Huawei, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa çıkardı. Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı sunuldu.

Instagram çok kullanılan özelliğini kaldırıyor! Mağaza butonu yok olacak. Peki alışverişe devam mı?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram dikkat çeken kararını açıkladı. Uygulamada alışveriş olanağı sağlayan o buton artık olmayacak. Mağaza butonu gidince akıllara heman şu soru geliyor: Peki alışveriş nasıl yapılacak? İşte yanıtı…

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Beko, İtalya’nın beyaz eşya üssüne mağaza ve ofis kuruyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınından en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İtalya’da yeni bir ağ oluşturmak isteyen Koç Holding’e ait Beko, İtalya’da satış ağını genişleterek, ilk mağaza ve ofisini açacak.

Atasun Optik 15 milyon TL yatırımla 40 mağaza açacak!

Dünyanın en büyük optik perakende zincirleri arasında yer alan GrandVision'ın 2007 yılında satın aldığı Atasun Optik, 2020 yılında 40 yeni mağaza açmayı ve 15 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Şirket, yeni mağazalarla 200 kişilik de yeni istihdam yaratacak.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

İstanbul Havalimanı'nda 59 yabancı marka mağaza açacak!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı lüksün devlerini cezbediyor. 59 yabancı marka havalimanı içerisinde mağaza açacak.

Türk markaları yurt dışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, markaların yurt dışı ağırlıklı büyüme stratejisine odaklandığını 2019’da yurt dışında en az 500 yeni mağaza açılacağını söyledi.

en iyi mağaza içi çözümleri Haberi

en iyi mağaza içi çözümleri
Migros Grubu'nun dünya gıda perakendesinde bir ilk olan "Benim Ofisim" uygulaması, Almanya'da yapılan Avrupa Perakende Teknolojileri Ödülleri'nde "En İyi Mağaza İçi Çözümleri" kategorisinde ödül kazandı. Migros Grubu Genel Müdürü Özgür Tort, dünyada bir ilk olan bu uygulamanın takdiri ve kabulü açısından büyük anlam taşıdığını...