17 / 05 / 2024

EN Kulüp Gönüllü Turizm Elçileri

EN Kulüp Gönüllü Turizm Elçileri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın tarihi değerlerini kente gelen yabancı turistlere en güzel şekilde tanıtan ‘EN Kulüp Gönüllü Turizm Elçileri’nin Bursa’nın gururu olduğunu söyledi.

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Markete giden onun fiyatını görünce almaktan vazgeçiyor. Kilosu 100 TL'ye çıktı. Markette şaşıp kalmayın

Enflasyonun en çok etkilediği alan gıda oldu. Marketlerdeki fiyatlar cep yakıyor. Vatandaşların çok sık tükettiği bir ürünün de kilosu 100 TL'ye yaklaştı. Markete gittiğinizde şaşıp kalmayın diye detaylara bakın.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Roborock S7 Robot Süpürge kaç TL, en uygun nereden alınır? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akıllı navigasyon sistemi ile en verimli temizlik rotasını belirleyen Roborock S7 Robot Süpürge, uzun temizleme süresiyle tüm silme ve süpürme işlerini eksiksiz yapar. Peki, Roborock S7 Robot Süpürge şarjı ne kadar gidiyor? Roborock S7 emiş gücü kaç? İşte detaylar...

Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar bu rakamı görür görmez resmen yıkılacak! Hemen bakın!

ABD'de geçen hafta cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisi sonucu dolar endeksi yükseldi ve dolar değer kazandı. Bu yükseliş devam edecek mi? Dolar ne kadar olacak? Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! 

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

AFAD`a gönüllü olmak isteyenler dikkat! AFAD’a nasıl gönüllü olunur?

AFAD'da gönüllü olmak için ne yapmalısınız? Gereken şartlar ve verilen eğitimler neler? Detaylar içeriğimizde.

EN Kulüp Gönüllü Turizm Elçileri Haberi

EN Kulüp Gönüllü Turizm Elçileri

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’ya gelen yabancı turistlere, kentin değerlerini ve güzelliklerini en güzel şekilde tanıtan ‘EN Kulüp Gönüllü Turizm Elçileri’nin Bursa’nın gururu olduğunu söyledi.


Bursa’nın geleceği için yatırımlarını ve projelerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte sosyal yaşama renk katan gönüllü turizm elçilerinin Bursa’nın tanıtımına önemli katkı sağladığını söyledi.

Bursa’nın her alanda gelişmesi ile kültür ve medeniyet şehrinin özelliklerini ortaya çıkarmaya devam ettiklerini anlatan Başkan Altepe, “Bursa’nın değerlerini ortaya çıkarırken aynı zamanda bu güzelliklerin tanıtımı, kentin gerçek anlamda bir turizm şehri olması, doğal güzellikleri ve kültürel birikimiyle turizmden istenilen payı alması için de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bursa’ya gelenlere yardımcı olunması ve örnek misafirperverliğin sunulması konusunda üzerimize düşen çok görev var” dedi.


“Gurur duyuyoruz”

Başkan Altepe, Bursa’nın her konuda örnek bir...