02 / 05 / 2024

en pahallı konutlar nerede

en pahallı konutlar nerede

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanısıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor. İşte 25 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...

Dünyada en çok değer kazanan konutlar hangi kentlerde? Türkiye'den de 2 şehir listede!

Konut fiyatlarının geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 102,7 oranında arttığı başkent Ankara, dünyanın en çok değer  kazanan konutlarının yer aldığı iller listesinde zirveye yerleşti. İşte ayrıntılar...

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması: En sağlam zemine inşa edilecek!

Deprem konutları ile ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların en sağlam zemine inşa edileceğini söyledi.

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı! Yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2022 sonuçları kapsamında, markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı. Peki yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu? işte ayrıntılar...

Katar Kraliyet Ailesi, İngiltere’nin en pahalı evlerini alırken damga vergisi ödemedi!

Katar Kraliyet Ailesi'nin İngiltere'nin en pahalı konutlarından iki tanesini 18,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 223 milyon TL) damga vergisi ödemeden aldığı ortaya çıktı.

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Moskova'da en pahalı konutlar hangi semtlerde?

Moskova’da ev fiyatlarının en pahalı olduğu yerler açıklandı. Açıklanan verilere göre; listenin ilk sırasında Patriarşiye Prudı bulunuyor. Patriarşiye Prudı’de ikinci el evlerde ortalama metrekare fiyatı 1 milyon 310 bin ruble oldu.

Avrupa Konutları 2020'nin en itibarlısı seçildi!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları projesi, Marketing Türkiye tarafından yapılan araştırmada Türkiye'nin en itibarlı markası seçildi.

TOKİ en ucuz konutlarını satışa çıkardı!

Bu zamana kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye'nin çeşitli şehirde bulunan en ucuz konutlarını satışa çıkardı. Üstelik fiyatları ise 131 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Hong Kong’da konut fiyatlarının yüzde 10 düşmesi bekleniyor!

Birkaç aydır devam eden protestolar nedeniyle dünyanın en pahalı konutlarının bulunduğu Hong Kong’da konut fiyatlarının yüzde 10 düşmesi beklenirken

en pahallı konutlar nerede Haberi

en pahallı konutlar nerede

Japonya: Dağın eteklerinde, bambu ormanı içindeki bu eve sahip olmak isteyenler 9 milyon doları gözden çıkarmak zorunda.




Norveç'te 9.5 milyon dolara alıcısını bekleyen bu İngiliz mimarisine sahip ev, Bergen şehrinde bulunuyor.





Meksika'da Cabo San Lucas'taki bu villa, 13.5 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor.





Hindistan'ın Mumbai kentindeki 14 yatak odalı video 21.8 milyon dolarlık fiyatıyla satış listesinde bulunuyor.





Bahamalar'daki Cennet Adası'nda kendi golf sahip olan ev 22 milyon dolara sahibini bekliyor.





Almanya'da Lorelei Vadisi'ndeki içinde bir de havuz bulunan bu villaya sahip olmak için 22.3 milyon dolara ihtiyacınız var.





Filipinler'deki 9 yatak odalı bu evin fiyatı 22.5 milyon dolar...





Brezilya'nın Sao Paolo kentindeki 'L'essence Jardins' apartmanının fiyatı 23 milyon dolar...





Avustralya'daki bu evin fiyatı 30 milyon dolar...





Kanada'da doğayla iç...