14 / 05 / 2024

En sıradışı 50 otel

En sıradışı 50 otel

İNGİLİZ Daily Telegraph Gazetesi'nin hazırladığı " Dünya'nın En Sıra Dışı 50 Oteli " listesine Türkiye'den 2 otel girdi. Oteller Kapadokya ve Antalya'da bulunuyor.

Kira sorunu öğrencileri de vurdu: Üniversiteyi bırakan öğrenci sayısı iki yılda 700 bini geçti!

Kiralar öğrencileri de vurdu. 2021 ve 2022 yılında 728 bini aşkın öğrenci üniversiteyi bıraktı. En çok terk etme büyük kentlerde yaşanırken üniversitelerini bırakan öğrenci sayısı ülkedeki 50 şehrin nüfusunu geçti.

2023 insanlığın yaşadığı en sıcak sene olacak! Türkiye'de rekor bekleniyor: Sıcaklık 50 dereceyi aşabilir!

Prof. Dr. Levent Kurnaz, bu yıl hava sıcaklıklarının nasıl olacağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurnaz, Türkiye'de rekorların olacağına, sıcaklığın 50 dereceyi aşabileceğine dikkat çekti.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

BİM’de 19 Mayıs’a özel indirim! Bluetooth hoparlör 139 TL, fanlı çadır lambası 300 TL, balkon saksısı 29,50 TL...

BİM Market’in 19 Mayıs Cuma günü indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, bluetooth hoparlör 139 TL’ye, fanlı çadır lambası 300 TL’ye, balkon saksısı 29,50 TL’ye düşecek. İşte 19 Mayıs tarihli BİM fiyat listesi

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri işi gücü bırakıp okusun. En sık kullandıkları şey artık parasız

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir adım geldi. Banka tarafından müşterilerin en sık kullandığı uygulama hakkında flaş bir karar alındı. Uygulama bundan sonra ücretsiz yapılacak.

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Altın fiyatlarında zayıf dolar etkisi! Altın sıçradı! Bakmadan geçmeyin

Altın fiyatlarında doların zayıflaması ve ingiltere'de yeni Maliye Bakanı Hunt'un vergi indirimini içeren proğramın önemli bir bölümünden vazgeçileceğine yönelik gelen işaretlerle altın sıçradı. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmeyin.

İSTOÇ’da kiralar tavan yaptı. Kiracılar isyan etti, en ucuz kira 50 bin civarında!

Türkiye’nin en büyük toptancılar çarşısı İSTOÇ’da kira tartışmaları devam ediyor. 7.000’in üzerinde iş yeri bulunduğu İSTOÇ’da kiracıların yüzde 15’i dükkan sahibiyle çekişmeli. Kira fiyatlarında yüzde 50’lik artış herkesi tak ettirdi. İşte detaylar…

Türkiye yılın ilk yarısında 50,7 milyar lira ihracat yaptı

Türk lirasıyla ihracat yılın ocak-haziran döneminde ise geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 68,4 artarak 50 milyar 694 milyon lira oldu.

Dolar arkasına bile bakmadan zirveye koşuyor! Dolarda son durum ne 30 Mayıs 2022?

Dolar/TL kaç lira? Dolar bugün ne kadar oldu? soruları vatandaşların en çok arattığı sorular arasında yer alıyor. Dolar geçen hafta 16,50 lira zirvesinin ardından gerilese de bugün tekrar yükselişe geçti. İşte dolarda son durum 30 Mayıs 2022...

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 CEO'su listesinde!

Ekonomist Dergisi "En Güçlü 50 Kadın CEO"sunu açıkladı. Sinpaş Gayrimenul Yatırım Ortaklığı CEO'su Seba Gacemer 50 kadın CEO arasında 2.1 milyon ciro ile 17. sırada yer aldı.

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

En sıradışı 50 otel Haberi

En sıradışı 50 otel

Yeri, mimarisi ve hizmeti file farkını ortaya koyan otellerin seçildiği listede Kapadokya'daki Dream Cave Hotel ile Antalya Falez'deki The Marmara Hotel de yer alıyor. 




Gazetede, Kadokya yöresindeki çok sayıda mağara otelden biri olan Dream Cave Hotel'in 4 odasının "bölgenin meşhur peribacaları içine oyulduğuna" dikkat çekiliyor. Antalya The Marmara Oteli ise 360 derece dönebilmesinden ötürü listede yer buldu. Otel, odalarının bulunduğu ana binası 2 bin 750 ton ağırlığında olmasına rağmen, altındaki su havuzu sayesinde yavaşça dönerek, bütün odaları falez manzarasından...