14 / 05 / 2024

en son yangın haberleri

en son yangın haberleri

Ümraniye'de İnkilap Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi 66 numarada bulunan apartmanın 2. katında, 6 işçinin kaldığı dairede elektrik sobasının kablolarının tutuşması nedeniyle yangın çıktı. İşçiler son anda evden çıkarak hayatta kaldı...

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? Bugün en son nerede ve ne zaman deprem oldu? 30 Temmuz 2023 son dakika deprem listesi...

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından pyalaşılan son dakika deprem listesi merakla takip ediliyor. Peki, Bugün en son deprem nerede ve ne zaman oldu? 30 Temmuz 2023 son dakika deprem listesi? İşte detaylar...

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 22 Temmuz 2023 son dakika deprem!

22 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 22 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! Az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman deprem oldu? 21 Temmuz 2023!

21 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 21 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Temmuz 2023 depremler!

SON DAKİKA DEPREMLER! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 20 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika: Bugün deprem mi oldu? Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? 18 Temmuz 2023!

Kandilli ve AFAD son depremler listesi 18 Temmuz Salı günü için yayınlandı. Peki, az önce deprem mi oldu? Türkiye'de en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte ayrıntılar...

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman oldu? Az önce deprem mi oldu? 10 Temmuz 2023 güncel depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından güncellenen en son deprem listesi, Türkiye'deki deprem haberlerini yakından takip edenler için önemli bir bilgi kaynağı haline geldi. "Deprem mi oldu?" veya "Son dakika deprem" gibi soruların yanıtları zaman zaman araştırılıyor.

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

SON DAKİKA DEPREMLER! En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu? 9 Temmuz 2023 güncel depremler!

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle yenilendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...

Son dakika: Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu?

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle güncellendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...

en son yangın haberleri Haberi

en son yangın haberleri


Ümraniye'de 6 işçinin kaldığı evdeki elektrik sobasının kablolarının tutuşmasıyla yangın çıktı. Alevlere uykuda yakalanan işçiler son anda evden çıkarak hayatta kaldı.


İnkilap Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi 66 numarada bulunan apartmanın 2. katında, 6 işçinin kaldığı dairede elektrik sobasının kablolarının tutuşması nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bütün daireyi kapladı. Yangının çıktığı sırada uykuda olan işçilerin son anda uyanarak dışarı çıkması büyük bir faciayı önledi. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Evden çıkan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. 


Evden son anda çıkan işçilerden Yaşar Ayattan, 'İçerideydim elektrik sobasının kablosu yandı. İçerden çıktım 6 kişi kalıyoruz. Son anda uyandım hepsini uyandırıp dışarı çıkardım. Yanıyoduk kül oluyorduk...