15 / 05 / 2024

en yapı şehri göl konakları

en yapı şehri göl konakları

En Yapı Group Şehri Göl Evleri'nde fiyatlar 59 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların Mart 2015'te teslim edilmesi planlanıyor

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Türkiye'nin en genç şehri açıklandı! Peki, hangi şehir kaç yaşında?

Türkiye, 84 milyon 680 bin 273 kişilik nüfusu ile büyük bir genişliğe sahip bir ülkedir. Buna göre, arklı yaş grupları ise bu çeşitlilik içerisinde en çok dikkat çeken konulardan birisi oluyor. Elde edilen veriler kapsamında ise yaş ortalamasına göre en genç ve en yaşlı şehirler açıklandı. İşte habe

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalbişen tarafından kuruldu.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

2022 yılında çimentoya zam yolda!

Dolar kurundaki artışla beraber yükselişe geçen yapı malzemeleri fiyatları durdurulamıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde çimentoya 100 TL'lik zam yapılacağı konuşuluyor.

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı–Turkeybuild, 16 bin 899 kişiyi ağırladı. Fuarda 1 milyar Euro'luk iş hacmi elde edildi. 

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen ve Orhan Muşul ortaklığında kuruldu.

Şen Yapım ve Temelsan Yapı'dan Alsancak'a yeni proje!

Yaklaşık 100 yıllık tarihiyle Türkiye’nin köklü kuru meyve ihracatçıları arasında olan Şen Ailesi ile İzmir’de konut projeleri hayata geçirilen Temelsan güçlerini birleştirdi.

Dar gelirli aileler artık kira ödemeyecek!

Türkiye'nin en büyük ve en pahalı üç şehri arasında gösterilen Ankara, İstanbul ve İzmir için kentsel dönüşüm kira yardımı rakamı 1.150 lira olarak ödeniyor. Peki kira yardımı nasıl alınıyor, başvurular nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

en yapı şehri göl konakları Haberi

en yapı şehri göl konakları

Bingöl'de 33 bin 850 metrekarelik alan üzerinde En Yapı Group imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Göl Konakları  500 konuttan oluşuyor. Proje kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


En Yapı Şehr-i Göl Evleri'nde fiyatlar 59 bin 600 bin liradan başlıyor, 156 bin 400 bin liraya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan kredi kullanabiliyor. Şehri Bingöl Evleri'nin anahtar teslimleri Mart 2015'te gerçekleşecek.


Şehrigöl Evleri'nde; Kamera sistemi, Basketbol sahası, Fitness salonu, voleybol sahası, Çocuk oyun alanları, Peyzaj alanları, güvenlik merkezi, oturma alanları, kamera sistemi, merkezi ısıtma sistemi, sesli diafon sistemi, güneş enerji sistemi bulunuyor


http://www.sehrigol.com

0850 480 12 12

Ceren...