03 / 05 / 2024

En yüksek ofis kiraları

En yüksek ofis kiraları

Reidin Ofis Kira Endeksi 2014 ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. Endekse göre İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyreğe kıyasla üst segmentte yüzde 1.40, alt segmentte ise yüzde 3.76 artış yaşandı...

İstanbul'daki en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Rapora göre, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer MİA’da yer alan Levent oldu. 

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 İkinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. İstanbul Ofis Pazarı'ndan 2021 ikinci çeyrek dönemde en yüksek kira istenilen yer 32 ABD Doları/metrekare/ay ile MİA'da yer alan Levent oldu.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 1. Çeyrek 2021 Raporu yayımlandı. Peki İstanbul'daki ofis piyasasında son durum ne? En yüksek kira hangi ilçede isteniyor? İşte detaylar...

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi bölgede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2020 1. Çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, En yüksek kira rakamının MİA’da yer alan Levent ve Zincirlikuyu Esentepe-Gayrettepe bölgelerinde talep edildiği belirtildi...

Plazalardaki boşluk oranı son 10 yılın en yüksek seviyesinde!

2019 yılı İstanbul’da son on yılın en düşük ofis kira ortalamalarının görüldüğü dönem oldu. Düşen fiyatlara rağmen Beşiktaş, Levent, Maslak hattını kapsayan Merkezi İş Alanındaki A sınıfı binalarda ofis boşluk oranı yüzde 32,7’ye ulaşarak son on yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

İstanbul'da en yüksek ofis kirası nerede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2019 Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü yer oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 33 ABD Doları /metrekare /ay olduğu gözlendi...

İstanbul'da en yüksek ofis kirası Levent'te!

Propin tarafından hazırlanan ve 2019 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2019 Birinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre, talep edilen en yüksek kira rakamı 35 ABD Doları /m²/ay’la MİA’da yer alan Levent Bölgesi’nde görüldü...

Levent en yüksek kira bedelinin talep edildiği bölge oldu!

Propin tarafından her üç ayda bir hazırlanan “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 4.Çeyrek” raporu yayınlandı. En yüksek kira bedelinin talep edildiği bölge Levent oldu.

İstanbul'da en yüksek ofis kiraları Levent'te!

Propin, İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Birinci Çeyrek Raporu'nu yayınladı. Raporda 2017 birinci çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölgenin Levent olduğu yazıyor.

Levent en yüksek kiranın talep ediliği bölge oldu!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 İkinci Çeyrek Raporu yayınlandı. 2016 ikinci çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölge, MİA'da yer alan Levent oldu.

En yüksek kira gelirine sahip semt yine Esentepe oldu!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre, metrekare fiyatları baz alındığında 22 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu.

Avrupa pazarında ofis yatırımında en yüksek artışı gösteren ülke: Türkiye!

Türkiye'de A sınıfı ofis arzı yılsonu itibariyle yüzde 30 artarak 4.2 milyon metrekareye ulaştı. Böylece Türkiye, Avrupa pazarında ofis yatırımlarında en yüksek artışı gösteren ülke oldu..

Ofiste en yüksek kira Esentepe’de!

Reidin Ofis Kira Endeksi üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, metrekare fiyatları baz alındığında 22 ofis bölgesi içinde Esentepe, en yüksek kira değerine sahip bölge oldu. Ofis alanında en düşük kira bedelinin ise Kavacık ve Pendik’te olduğu ortaya çıktı.

En yüksek ofis kiraları Haberi

En yüksek ofis kiraları

Reidin Ofis Kira Endeksi 2014 ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. Endekse göre İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyreğe kıyasla üst segmentte yüzde 1.40, alt segmentte ise yüzde 3.76 artış yaşandı. 19 ofis bölge içerisinde en yüksek kira gelirine sahip semt yine Esentepe oldu. Esentepe, Üst Fiyat Segmenti'nde metrekare fiyatlarına göre 43.45 dolar, Alt Fiyat Segmenti'nde ise 29.13 dolar ile en yüksek kira değerine sahip bölge olma özelliğini devam ettirdi. Alt Fiyat Segmenti'nde ise 7.65 dolarla Kavacık, en düşük kira değerine sahip bölge...