03 / 05 / 2024

en zengin köy

en zengin köy

Çin'in bir numaralı köyü olarak tanınan Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyünde Bin 500 civarındaki nüfusu ve ciddi geliri olan 380 hanelik köyde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor. Huaxi , Çin'in en zengin köyü.

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu! 

Forbes 500 Türkiye’de 2024 yılının en zengin isimlerini açıkladı. Listenin zirvesine 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti...

2040 yılının en zengin ülkesi hangisi? 2040'ın en zengin 20 ekonomisi açıklandı, listede Türkiye var mı? 

2040 senesinde dünyanın en zengin ülkeleri ve en büyük ekonomileri olacak ülkeler kaydedildi. Yapılan değerlendirme ile 2040 senesinin en büyük 20 ekonomisi açıklandı. Açıklanan listede Türkiye de var. 

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en zengin aileleri belli oldu! İşte listeye ilk sıradan girenler...

Dünyanın en zengin aileleri peş peşe sıralandı. Listede çarpıçı gelişmeler yaşandı. Abu Dhabili Nahyan Hanedanı ilk kez yıllık zenginler sıralamasında ilk sırada yer aldı. İşte dünyanın en zengin aileleri..

ABD'de bekleyen konut satış rakamları 22 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti

ABD'de bekleyen konut satış rakamları endeksi, ekim ayında yüzde 1,5 düşerek 2001'den bu yana en düşük seviyesini gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

en zengin köy Haberi

en zengin köy


Çin'in bir numaralı köyü olarak tanınan Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyü, Çin'in en zengin köyü.




Bu köyde muhtar bile villada oturuyor

Bin 500 civarındaki nüfusu ve ciddi geliri olan 380 hanelik köyde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor.




Huaxi köyü'nde halihazırda çok katlı birçok bina bulunurken, köy aynı zamanda dünyaca ünlü birçok anıt ve binanın da benzerlerine sahip.


 


Ülkenin kuzeyindeki Çin seddinin bir kopyasından, Pekin'deki Yasak...