14 / 05 / 2024

End Gayrimenkul Kimin

End Gayrimenkul Kimin

End Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Alkan Köken ve Meltem Özyıldız tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sazlı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 734 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 930 bin 500 TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 191 milyon 686 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

İgm Gayrimenkul İnşaat Endüstri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgm Gayrimenkul İnşaat Endüstri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Fidanboy ve Şengül Eskikan ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yeni devir: Dijital dönüşüm!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’e göre gayrimenkul teknolojileri, emlak, inşaat ve yaşam alanları endüstrilerini de kapsayan geniş bir dijital dönüşümün küçük bir parçası olarak başladığı yolculuğunu büyüyerek sürdürüyor. 

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Gaziantep'teki gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Gaziantep Şehitkamil'de kiralık gayrimenkul!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Servet GYO Çelik Özer Endüstri Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Özer Endüstri Merkezi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

End Gayrimenkul Kimin Haberi

End Gayrimenkul Kimin


End Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10bin TL sermaye ile bugün Alkan Köken ve Meltem Özyıldız tarafından kuruldu. 


End Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; )Her türlü Pazar ve piyasa araştırmaları, danışmanlığı yapmakve yaptırmak b)Her türlü kurum için eğitim ve hizmet içi eğitim çalışmalarını vermek, organize etmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



End Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Altıntepsi Mh.Y.Kemal Cd. N.93/10/4...