06 / 05 / 2024

endeksa kolay konut kredisi

endeksa kolay konut kredisi

Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, hızlı, kolay ve yenilikçi Mortgage deneyimi sunuyor...

İş Bankası açıkladı! İş Bankası'ndan ucuz konut kredisi, 120 ay vade için güncel oranlar neler? 

Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için İş Bankası’ndan çok önemli bir açıklama geldi. Buna göre, bankanın sunduğu yeni konut kredisi imkanı ile 850 bin TL’ye ev sahibi olmak artı daha kolay olacak.

Ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin TL , konut yatırımının geri dönüş süresi 15 yıl oldu!

Endeksa verilerine göre,  Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 25 bin 111 TL, ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL ve konut yatırımının geri dönüş süresi ise 15 yıl oldu.

İstanbul, satılık konut stok adetlerinde zirvede!

Endeksa, Türkiye genelindeki konut stok durumunu inceledi. İstanbul’da Mart 2024 döneminde, satılık konut birim metrekare değeri 38 bin 622 TL seviyesine ulaşırken, satılık konut stoku en fazla olan il İstanbul oldu. 

Esenyurt konut satışında zirvede: Ortalama konut fiyatı 1 milyon 949 bin 90 TL!

Endeksa verilerine göre Türkiye'de en çok konut satışı yapılan yer İstanbul Esenyurt oldu. Esenyurt'ta metrekare fiyatı 17 bin 719 lira, ortalama konut fiyatı da 1 milyon 949 bin 90 lira. Peki konutta fiyatlar düşüyor mu? 

Konut satışları şubatta yüzde 17 arttı! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 220 bin TL'ye yükseldi!

Endeksa 2024 Şubat konut piyasası verileri açıklandı. Buna göre, ülke genelinde son bir yılda konut satış fiyatları yüzde 63 arttı. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 220 bin 111 TL, metrekare bazında değer ise 24 bin 581 TL oldu. 

Seçimden sonra konut ve otomobil piyasasını neler bekliyor? Para kazanmak kolay olmayacak! 

Yerel seçimlere sayılı günler kala, seçim sonrası ekonominin seyri merak ediliyor. 88 bin takipçili Piyasa Kurdu isimli kullanıcı, X hesabından seçim sonrası konut ve otomobil piyasası ile ilgili bir değerlendirmesini paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL oldu!

Endeksa verileri ocak ayı itibarıyla Türkiye genelinde konutların yıllık bazda yüzde 73 oranında değerlendi. Bununla birlikte 2024’ün ilk ayı sonunda ülkede ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL  oldu.

2024'te konut piyasasını neler bekliyor?

Endeksa 2023’ün konut satış eğilimlerini ve yaşanan dalgalanmaların nedenlerini değerlendirerek 2024 yılında konut piyasasını nelerin beklediğini açıkladı. 

Konut fiyatları aralıkta yüzde 84 arttı! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 92 bin oldu!

Endeksa, TÜİK tarafından açıklanan 2023 Aralık konut satış verilerini değerlendirdi. Türkiye'de aralıkta konut fiyatları yüzde 84 artış kaydederken, ortalama konut fiyatı 3 milyon 92 bin oldu.

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Yatırımcılar dikkat! Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Rusya'da yapılan yeni bir araştırma şehirleri yeni konut edinme kolaylığına göre sıraladı. Peki Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

ENDEKSA verilerine göre; Mamak Türkiye’nin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçesi olarak belirledi.

endeksa kolay konut kredisi Haberi

endeksa kolay konut kredisi

Gayrimenkul fiyatları artmaya devam ediyor. Konut almak isteyen vatandaşlar alacakları konutun fiyatından emin olmak ve kolayca kredi kullanmak istiyor. Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olma özelliğine sahip olan Endeksa, gayrimenkul satmak, almak ya da kiralamak isteyenlerin referans noktası konumunda yer alıyor. Emlak danışmanları, bireysel kullanıcılar ve kurumsal firmalar gayrimenkul işlemlerinden önce Endeksa ile değerinden emin oluyor.

Tüm Türkiye için bölge olarak ortalama gayrimenkul fiyatlarının dışında gayrimenkulün özelliklerinin girilmesi ile otomatik şekilde değer hesaplayan Endeksa, kullanıcılarına hızlı ve kolay konut kredisi hizmeti sunuyor. Kullanıcılar, Endeksa üzerinden kolaylıkla mortgage başvurusu gerçekleştirebilecekler.

Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa ile kullanıcılar, almak istedikleri evin özelliklerini girerek saniyeler içerisinde tahmini değerini ve kullanabilecekleri yaklaşık olarak kredi bedelini hesaplama imkanına sahip. Cep telefonu numaralarını girerek...