29 / 04 / 2024

Endora Göksu Evleri nerede

Endora Göksu Evleri nerede

Endora Göksu fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı!

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, hayranlarının Beşiktaş Levazım'daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı. Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı. 

Kaşmir Göl Evleri Ankara fiyat!

Ankara Eryaman ilçesine bağlı Göksu bölgesinde hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri 1.438 daireden meydana geliyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara fiyat 550 bin TL'den başlıyor.

Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016!

6 blokta 258 daireden meydana gelen Arkadya Göksu Evleri Alpak ve Neva Prestij Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016...

Arkadya Göksu Evleri'nin lansmanı yapıldı!

ALPAK MÜHENDİSLİK A.Ş’nin yeni projesi ARKADYA GÖKSU EVLERİ’nin lansmanı geçtiğimiz günlerde Ankaralıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Eryaman Relax Göksu satış fiyatları!

Eryaman Relax Göksu satış fiyatları 76 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor. Relax Göksu Evleri projesinde teslimler bu yıl Ekim'de yapılıyor...

Arkadya Göksu Evleri'ne yoğun ilgi!

Alpak & Neva imzalı Armonia Residence projesinin satışlarının tamamlanmasının ardından inşasına başlanan Arkadya Göksu Evleri büyük ilgi görüyor. Proje, Göksu Gölüne 300 metre mesafede bulunuyor.

Arkadya Göksu Ankara satış fiyatları!

Arkadya Göksu Ankara satış fiyatları 275 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara Eryaman'da inşa edilen Arkadya Göksu Evleri projesinde 306 konut yer alıyor...

Ankara Arkadya Göksu Evleri'nde yüzde 75'e kadar kredi imkanı!

Geniş aileler için tasarlanan '3+1' ve '4+1' dairelerin yanı sıra 10 adet dükkânın da yer aldığı Arkadya Göksu Evleri'nde ferah ve keyifli yaşam alanları sizleri bekliyor.

Relax Göksu Eryaman'da yüzde 10 indirimli fiyatlar!

Relax Göksu Eryaman'da yüzde 10 indirimli fiyatlar 76 bin 500 TL'den başlıyor. Ankara'da yer alan Relax Göksu Evleri'nde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılacak...

Zirveden Göksu Yenimahalle fiyatları!

Zirveden Göksu Yenimahalle fiyatları 385 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Zirveden Göksu Evleri projesinde daireler bu yıl sonunda aralık ayında teslim ediliyor...

Endora Göksu Evleri nerede Haberi

Endora Göksu Evleri nerede

Endora Göksu Residence'de 150 adet konut mevcut. Arıkan Gündüz Yapı tarafından inşa edilen projede 4+1 olarak tasarlanan daire tipleri bulunuyor. 


Endora Göksu fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. 3 blok halinde hayata geçirilen proje Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. 


Arıkan Gündüz Yapı Endora Göksu'da fitness salonu, yürüyüş alanları, spor alanları, çocuk parkı, voleybol sahası, basketbol sahası, açık otopark, sinema salonu gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Endora Göksu fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi Ekim 2016 olarak belirlenen proje 151 metrekare ve 153 metrekare büyüklükte konutlardan oluşuyor.


Endora Göksu Evleri nerede?

Ulaşım: Susuz Mahallesi Küme Evleri No: 371 Yenimahalle Ankara


Endora Göksu satış ofisi iletişim

Telefon: 0 312 247 30 90

http://www.endoragoksu.com/

Özge...