29 / 04 / 2024

endülüs park mağazaları

endülüs park mağazaları

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun Endülüs Park'ta hizmet vermeye başladı.

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendiriyor!

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan Endülüs Park, mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun şimdi Endülüs Park’ta!

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

İzmir İstinye Park 22 Ekimde kapılarını açıyor. Peki İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi...

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Sinan Öncel: AVM'lerle kirada anlaşamayan mağazalar kapatıyor!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen AVM mağazaları, düşen ziyaretçi sayısı nedeniyle ikinci kapatma listesini hazırladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cadde mağazalarında da bazı dükkan sahipleri pandemiye rağmen kılını kıpırdatmadı, kira indirimi yapmadı" dedi..

Teknosa mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Teknosa, 22 Mart akşamından bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için uygulanan tedbirlerle beraber 1 Haziran’da açıyor...

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Tüketicilerin yarısı Koronavirüs sonrası cadde mağazalarını tercih edecek!

GfK araştırmasına göre, her 2 kişiden biri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan alışveriş yapacak.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

endülüs park mağazaları Haberi

endülüs park mağazaları


Endülüs Park mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun Endülüs Park'ta hizmet vermeye başladı. 'Festival tadında Alışveriş' sloganıyla geçtiğimiz mayıs ayında kapılarını açan Endülüs Park, Bursa'nın ilk üzeri açılabilir alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. 




Posta...