16 / 05 / 2024

Endüstri ve İnşaat Mühendisi Gökhan Yavuz

Endüstri ve İnşaat Mühendisi Gökhan Yavuz

Endüstri ve İnşaat Mühendisi Gökhan Yavuz, TOKİ ve Milli Emlak işbirliğiyle İzmir 'e kazandırılacak 200 " engelsiz " konut projesinin arkasındaki isim olarak ilerliyor.

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erksim tarafından kuruldu.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 750 biin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin, Agah Sefa Keskin ve Cihan Sefa Keskin ortaklığında kuruldu.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Apaydın tarafından kuruldu.

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Uğur Şensoy tarafından kuruldu!

Endüstri ve İnşaat Mühendisi Gökhan Yavuz Haberi

Endüstri ve İnşaat Mühendisi Gökhan Yavuz

Hayatı boyunca engelleri aşmanın mücadelesini verdiğini belirten Yavuz, "Ben farklı değilim, diğer insanlar farklı" dedi. Avrupa Birliği Engelli Delegasyonu ile Cumhurbaşkanı tarafından, gösterdiği üstün başarı nedeniyle takdirname ile ödüllendirilen ilk ve tek engelli Türk mühendis olan Endüstri ve İnşaat Mühendisi Gökhan Yavuz, TOKİ ve Milli Emlak işbirliğiyle İzmir'e kazandırılacak 200 "engelsiz" konut projesinin yaratıcısı. 


Diğer ülkeleri reddetti Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde geçtiğimiz gün gerçekleşen Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım Engelsiz Bilişim 2014 Kongresi'nde gerçekleştirdiği "Engelsiz Sosyal Konut Projesi" sunumu ile dikkatleri üzerine çeken Gökhan Yavuz, kendi engelinin değil, insanların oluşturduğu engellerle ömrü boyunca mücadele ettiğini söyledi. Yüksek lisansını Rusya'nın St. Petersbrough Üniversitesi'nde yaptığını ifade eden Gökhan Yavuz, Engelsiz Sosyal Konut Projesi'ni ilk olarak orada çizmeye başladığını belirtti. Dünyada ve Türkiye'de...