07 / 05 / 2024

enerji bakanlığı personel alımı

enerji bakanlığı personel alımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alım ilanı yayımlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 65 personel alacak! Peki, başvuru koşulları nelerdir, KPSS şartı aranıyor mu, başvuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı için sözlü sınav detaylarının belli olduğunu kaydetti. Buna göre yapılacak olan sözlü sınav detayları neler ve başvurular nereye yapılacak? 

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 4 Kasım’da başlayan başvuruların 19 Kasım’a kadar devam edeceği öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Acele edin!

Sağlık Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 30 Ekim’de başlayan başvurular 13 Kasım’a kadar devam edecek.

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

Kamuya sözleşmeli personel alımı! 14 farklı şehir listede

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanı açtı. Bakanlık 14 farklı şehirde KPSS şartsız 450 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru şartları netleşti. Peki, Başvurular nasıl yapılır? İşte alım şartları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS puanıyla personel alıyor! Başvurular başladı! Hemen şartlara bakın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, personel alımı yapılacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihleri neler? İşte merak edilenler...

Enerji Bakanlığı 25 adet personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Temmuz! Sakın kaçırmayın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 25 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruya ilişkin tüm detaylar ve başvuru şartları belli oldu.

18-35 yaş arası gençler müjde! Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapıyor...

Dışişleri Bakanlığı, 50 sözleşmeli destek personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 8 bin 231 personel alınacak! Kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 8 bin 231 personel alınacak... Kaçırmayın!

enerji bakanlığı personel alımı Haberi

enerji bakanlığı personel alımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alım ilanı yayımlandı. Bakanlıklar personel alımlarına tüm hızları ile devam ederken,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatta görevlendirilmek üzere farklı mesleklerde  65 personel alımı yapacağını bildirdi!

Peki, başvuru koşulları nelerdir, KPSS şartı aranıyor mu, başvuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

BAŞUVURU KOŞULLARI NELERDİR? 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan koşulları taşımak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam...