01 / 05 / 2024

enerji fiyatları ne durumda

enerji fiyatları ne durumda

ABD'nin ham petrol ihracı enerji fiyatlarını düşürecek. ABD' nin ham petrol ihracatı üzerindeki yasağı kaldırmak için harekete geçmesini bekleyen uzmanlar, küresel petrol fiyatlarının düşeceğini öngörüyor.

Temel enerji fiyatlarında geçen yıl yaşanan artışlar enflasyonun gerisinde kaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) verilerine göre, enflasyonun yüzde 7,4 olarak gerçekleştiği 2013'te, fiyat artışlarından en az etkilenen ürün gruplarından biri enerji oldu...

Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modelinin yeni fiyatlarını sonunda açıkladı. Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Sürüş keyfini ve enerji verimliliğini bir araya getiren Renault Austral fiyatları açıklandı. Peki, Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel buzdolapları enerji tasarrufu ve motor kuvveti bakımından en önde gelen cihazlar arasında. Çeşitli alternatiflere sahip fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabı ile de ön plana çıkıyor. Peki Vestel buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mantolama fiyatları ne kadar?

Mantolama, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, mantolama maliyeti nedir? 2015 yılında mantolama fiyatları ne kadar?

Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da 975 tane daire yer alıyor. Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılan Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Halkalı - Atakent bölgesinde inşa edilen Tema İstanbul Konutları'nda banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde konutların maksimum büyüklükleri 210 metrekare olarak belirlendi. Peki Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul projesinde 1.155 tane daire ve 166 tane dükkan bulunuyor. Teslim işlemlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları ne kadar?

enerji fiyatları ne durumda Haberi

enerji fiyatları ne durumda

ABD hükümetinin, ham petrol ihracatı üzerindeki yasağı kaldırmak için kasımda yapılacak Kongre seçimlerinden sonra harekete geçmesini bekleyen uzmanlar, yasağın kaldırılmasının küresel petrol fiyatlarını düşüreceğini öngörüyor. 


ABD'de 40 yılı aşkın süredir yürürlükte olan yasalara göre, Amerikalı petrol üreticileri özel lisans gerektiren belli durumlar dışında ham petrol ihracatı yapamıyor. Arap ülkelerinin 1971 yılında başlattığı petrol ambargosuna karşı misilleme olarak konulan ihracat yasağının halen yürürlükte olması büyük tartışmalara neden oluyor. Ülke genelinde birçok grup, enerji sektöründe yaşanmakta olan büyümenin şartları değiştirdiğini savunarak, ihracat yasağının kaldırılması için yoğun lobi faaliyeti yürütüyor. 


Bu konudaki son çalışmalardan biri, merkezi Washington'da bulunan düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsü ve Ulusal Ekonomik Araştırmalar Birliği'nin (NERA) işbirliğinde gerçekleştirildi. NERA'nın Brookings Enstitüsü için hazırladığı, "Ham Petrol İhracat Yasağının Kaldırılmasının Ekonomik Yararları" başlıklı araştırma...