14 / 05 / 2024

Enerji projeleri İçin Yeni Fonlar Nasıl Bulunabilir toplantısı nerede yapılacak

Enerji projeleri İçin Yeni Fonlar Nasıl Bulunabilir toplantısı nerede yapılacak

Boğaziçi Enerji Kulübü Başkanı Mehmet Öğütçü, Türkiye'nin gelecek 10 yılda 120 milyar dolarlık enerji yatırımına sermaye sağlayabilecek enerji fonuna ihtiyaç duyacağını belirterek, 11 Aralık'ta bu konunun da gündeme geleceğini söyledi...

İki şehir için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye'de farklı şehirlerde hayata geçirilecek olan enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kamulaştırma kararları...

Son dakika! 18 il için kamulaştırma kararı geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, çok sayıda kentte enerji projeleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Erfen Enerji Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erfen Enerji Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Battal Halaç tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Maran Enerji Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maran Enerji Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Marhan ve Fırat Marhan ortaklığında kuruldu. 

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Enerji projeleri İçin Yeni Fonlar Nasıl Bulunabilir toplantısı nerede yapılacak Haberi

Enerji projeleri İçin Yeni Fonlar Nasıl Bulunabilir toplantısı nerede yapılacak


Boğaziçi Enerji Kulübü Başkanı Mehmet Öğütçü, Türkiye'nin gelecek 10 yılda 120 milyar dolarlık enerji yatırımına sermaye sağlayabilecek enerji fonuna ihtiyaç duyacağını belirterek, 11 Aralık'ta bu konunun da gündeme geleceği ''Enerji projeleri ve anlaşmaları için yeni fonlar nereden ve nasıl bulunabilir?'' toplantısı gerçekleştireceklerini bildirdi. 


Mehmet Öğütçü, yaptığı açıklamada, toplantının İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılacağını belirtti. Geçen sene kurulan kulübün üçüncü toplantısının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla açılacağını dile getiren Öğütçü, oturumlara İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Ürdün, Yunanistan, Bulgaristan'dan hükümet, özel sektör temsilcileri ve kanaat önderlerinin katılacağını ifade etti. 


"Kapalı kapılar arkasında sayın Taner Yıldız'ı ve sektörün dünya, bölge ve Türkiye liderlerini dinleyeceğiz. Nereye gittiğimize dair ışık tutmalarını isteyeceğiz" diyen  Öğütçü, toplantıda öne çıkacak konuları şöyle özetledi:...