28 / 07 / 2024

Enerjide kuluçka dönemi

Enerjide kuluçka dönemi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yenilebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında, "Enerji Verimlilik Kuluçka Merkezi" kuracaklarını bildirdi...

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde personel alıyor! Başvuru dönemi resmen başladı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde personel alıyor... Başvuru dönemi resmen başladı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

MBA in Real Estate 2018 güz dönemi kayıtları için son gün 31 Ağustos!

Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli Güz Dönemi MBA fırsatını kaçırmayın. Gayrimenkul sektöründe kariyer hedefinize bu MBA programı ile ulaşın. Son gün 31 Ağustos...

TOKİ Maçka'da konut teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Balıkesir Şeker Kuluçka Tesisleri 8.8 milyon TL'ye satışta!

Bandırma 1.İflas Müdürlüğü Balıkesir İli, Bandırma ilçesi, Akçapınar Köyü'ndeki Şeker Kuluçka Tesisler'ni satışa çıkardı. 22 Temmuz'da ihale edilecek olan tesisin satış bedeli 8 milyon 838 bin 304 TL olarak belirlendi

KOSGEB desteğiyle ABD'de kuluçka merkezi kurulacak!

Uluslararası Kuluçka Merkezi Kurma Programı kapsamında 3 konsorsiyum, ABD'de merkez kurmaya hak kazandı. Kurulacak merkeze KOSGEB'in toplam 11 milyon 550 bin dolar destek sağlayacağı düşünülüyor.

Teknokent AŞ Yeni Kuluçka Binası'nın temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya Teknokent AŞ Yeni Kuluçka Binası Temel Atma Töreni'nde, teknoparkların, bilginin teknolojik faaliyetlere dönüştürüldüğü önemli merkezler olduğunu söyledi.

Silikon Vadisi'nde StarTURK kuluçka merkezi kuracak!

Dünyanın teknoloji merkezi Silikon Vadisi'nde Türkiye'nin de üretim yapması için 4 üniversite güçlerini birleştirdi. Kuluçka merkezinde Türk bilişim markaları yaratılacak. Silikon Vadisi'nde StarTURK isimli kuluçka merkezi kuracak.

Kira gelirleri için beyan dönemi başladı!

Kira gelirleri için beyan dönemi başladı. 25 Mart’a kadar beyannamenizi süresinde vermelisiniz. Süreyi kaçırırsanız karşı karşıya kalacağınız tek şey ceza değil 3 bin 600 liralık istisnadan da olacaksınız.

Ege Yapı Kağıthane projesinin ön talep dönemi devam ediyor!

Ege Yapı tarafından Kağıthane'de inşa edilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Karma konseptte yükselen projenin ön talep dönemi devam ediyor.

Enerjide kuluçka dönemine geçiliyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yenilebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında, "Enerji Verimlilik Kuluçka Merkezi" kuracaklarını bildirdi...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde e-arşiv dönemi başlıyor!

Tapuda e-arşiv dönemi geliyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden, kağıt ve mekan israfını önleyecek ve aynı zamanda da vatandaşların işlerini hızlandıracak büyük bir çalışma geliyor...

Enerjide kuluçka dönemi Haberi

Enerjide kuluçka dönemi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Yenilebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında, "Enerji Verimlilik Kuluçka Merkezi" kuracaklarını bildirdi. Konukoğlu, Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki "5. Türkiye Enerji Zirvesi" kapsamında düzenlenen "Yerel Girişimcilerin Enerji Piyasasından Beklentileri" konulu oturumda yaptığı konuşmada, Gaziantep'in her zaman Türkiye'nin iki katı büyüdüğünü belirterek, bunun en güzel örneğinin de kentteki elektrik tüketiminde görülen artış olduğunu söyledi. 


30 FİRMA ÜRETİYOR 


Gaziantep'in 2005 yılında 1 milyar 984 milyon kilovatsaat olan toplam sanayi yıllık elektrik tüketiminin 2013 yılı sonunda 4 milyar 665 milyon kilovatsaate çıktığına dikkati çeken Konukoğlu, "Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde 800 firma faaliyet gösteriyor. Devreye alınan 5. OSB'de su anda 30 firma üretim yapıyor ve 70 firmanın inşaatı devam...