09 / 05 / 2024

enerjinin güvenli kullanımı

enerjinin güvenli kullanımı

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, elektrik enerjisinin güvenli kullanımı ve hiç bir olumsuz kazanın yaşanmaması için, inşaat sektörü temsilcilerine seslendi.

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Güvenli liman gömleğini giyen altın için heyecanlandıran açıklama! Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın

Bankacılık alanında gelen iflas kararları altının tekrar güvenli liman gömleğini giydirdi. Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın!

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Simfer Set Üstü Ocak en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 5 Mart 2023 fiyat listesi

Teknolojik yeniliğe sahip Simfer Set Üstü Ocak, 4 bölmede 4 farklı yemek yapma teknolojisi ile karşımıza çıkıyor. Gaz kesme emniyeti sayesinde güvenli kullanım ortamı sağlıyor.

BMW İX'in fiyatı Mart ayında fiyatı sabit kaldı! İşte 2023 Mart fiyat listesi

BMW yeni İX elektirikli modeli yolların en hakim ve en güvenli kullanımını sunuyor. Şık görüntüsünün yanında SUV olmasının verdiği rahatlık ve özgüvenle yollara hakim olacaksınız. Peki BMW yeni ix elektiriklinin Fiyatı ne kadar? İşte 2023 Şubat fiyat listesi...

Beko Turbo Ocaklı Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya mutfağını yenileyecekler için Beko Turbo Ocaklı Fırın 4 adet gazlı ocak gözüne sahiptir.Gaz emniyet sistemi sayesinde güvenli kullanım imkanı sunar. Peki ocaklı fırının diğer özellikleri neler? 

Google chrome'un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Veri güvenliğini sağlarken aynı zamanda basit, basit bir kullanıcı deneyimini sürdürmek, teknoloji şirketleri için göz korkutucu bir görev olabilir.  Müşteriler, şirketlerin özel verileri ifşa etmeden kapsamlı, güvenilir hizmetler sunmasını bekliyor.

enerjinin güvenli kullanımı Haberi

enerjinin güvenli kullanımı

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, enerjinin güvenli kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti. Güven konu hakkında yaptığı açıklamada,  “Elektriğin de kullanımı sırasında çok dikkatli olmamız gerekir. Bu konularda tüketicilerin evlerinde, ofislerinde, inşaat yapımı sırasında, özellikle enerji nakil hattı seviyelerinde yapılan çalışmalarda, altyapı kazılarının yapılması sırasında da uyulması gereken İş Güvenliği (İSG) kuralları olduğu hakkında bilinçli olmaları gerekiyor.  Altyapı firmalarının “Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği” kapsamında, enerji kesintisi gerekliliği olan yerlerde, SEDAŞ’a mutlaka önceden haber vermeleri ve  planlı kesinti önlemi talebinde bulunmaları yasa gereği de büyük önem taşıyor. Bu uyarımız mutlaka dikkate alınmalı. ” dedi.


BAKANLIK YÖNETMELİĞİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan “Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği” yönetmeliğine göre, enerji nakil hatlarının altlarında pompa çalıştırılmaması veya zorunlu...