09 / 05 / 2024

enerjisa ayedaş toroslar elektrik dağıtım bölgeleri

enerjisa ayedaş toroslar elektrik dağıtım bölgeleri

Sabancı Holding açıklamasına göre, 2013'te holdingin konsolide gelirleri, 2012 yılına göre yüzde 15 artarak 24 milyar lirayı aştı. Sabancı Holding geçen yıl 1 milyar 731 milyon lira dönem net karı elde etti....

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

EnerjiSA faturalarında inanılmaz kampanya! 150 TL hediye! 

EnerjiSA, elektrik faturası ödemeleri için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, fatura ödeme talimatı verenler 2 hafta içerisinde indirimden faydalanabilecekler. Elektrik faturalarında sunulan bu kampanya, birçok kişinin ilgisini çekti ve konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Kam

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!

Enerjisa, 2023 yılı kapsamında yapacağı yatırımları açıkladı. Şirket tarafından yapılan yatırım duyurusunda, yapılacak yatırımların önemli bir kısmının Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Toroslar Bölgesi’ne gerçekleşeceği belirtildi.

Enerjisa resmen duyurdu! Temettü ödemesinin tarihi belli oldu: Siz de şimdi bakın!

Enerjisa, KAP'ta gerçekleştirdiği açıklamada 30 Nisan'da hisse başına net 2.07 Türk Lirası temettü dağıtma kararı aldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Mersin Toroslar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Toroslar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Toroslar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Toroslar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Toroslar Milli Emlak'tan satılık 32 gayrimenkul!

Adana Toroslar Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde yer alan 32 gayrimenkulü satıyor...

Mersin Toroslar’da imar planları onaylandı!

Mersin Toroslar'da 6’ncı ve 7’nci etap 1/1000 ölçekli İmar Planları, Toroslar Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

Mersin'de koronavirüsle mücadelede etkin ve başarılı bir süreçten geçen Toroslar Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen kiracılarına sağladığı kira desteğiyle de vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

enerjisa ayedaş toroslar elektrik dağıtım bölgeleri Haberi

enerjisa ayedaş toroslar elektrik dağıtım bölgeleri


Sabancı Holding geçen yıl 1 milyar 731 milyon lira dönem net karı elde etti.


Sabancı Holding açıklamasına göre, 2013'te holdingin konsolide gelirleri, 2012 yılına göre yüzde 15 artarak 24 milyar lirayı aştı. Aynı dönemde Sabancı Holding, 4 milyar 859 milyon lira konsolide faaliyet karı elde ederken, dönem net karı 1 milyar 731 milyon lira oldu. Holdingin toplam varlıkları 2013 sonu itibarı ile 206 milyar lirayı, ana ortaklığa ait konsolide sermayesi ise 17 milyar lirayı geçti.


Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Kurtul, konuyla ilgili açıklamasında, 2013’te küresel ekonomik büyümenin beklentilerin altında kaldığını ve büyümenin yüzde 3 ile 2012 düzeyine yakın gerçekleştiğini belirtti.


Mayıs ayında Fed'in parasal genişlemeyi aşamalı olarak durdurma kararını ve gelişmekte olan ülkelerden para çıkışlarının başlamasıyla yüksek cari...