03 / 05 / 2024

Enflasyon Raporu ne zaman açıklanacak

Enflasyon Raporu ne zaman açıklanacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyon Raporu 2021-I"in tanıtımı amacıyla 28 Ocak Perşembe basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Enflasyon Raporu cuma günü açıklanacak!

Bu yılın son enflasyon raporu "Enflasyon Raporu 2014-IV", 31 Ekim 2014 cuma günü yayımlanacak. Rapor'un tanıtımı amacıyla söz konusu tarihte saat 10.00'da Mövenpick Hotel İstanbul'da toplantı düzenlenecek

Piyasanın gözü enflasyon raporunda!

Kur ve faizde enflasyon raporu ve önümüzdeki dönem faiz kararlarına ilişkin ipuçları izlenecek. MB Başkanı Başçı, yılın üçüncü enflasyon raporunu saat 10:00 'da açıklayacak

2014 Enflasyon Raporu 24 Temmuz'da açıklanacak!

"Enflasyon Raporu 2014-III", 24 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 10.00'da TCMB İdare Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek toplantıyla açıklanacak. Toplantıda, TCMB Başkanı Erdem Başçı da bir sunum yapacak.

Enflasyon Raporu 24 Temmuz'da açıklanacak!

"Enflasyon Raporu 2014-III", 24 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 10.00'da TCMB İdare Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek toplantıyla açıklanacak. Toplantıda, TCMB Başkanı Erdem Başçı da bir sunum yapacak.

TCMB kiraları düşürmek için ek vergiyi önermedi: e-Devlet sözleşmeleri, hisseli kiracılık, boş ev vergisi...

TCMB, Enflasyon Raporu'nda konut sorununun çözülmesi amacıyla bir dizi önerilerini paylaştı. Söz konusu öneriler arasında kiralık konut arzının artırılması, sosyal konut uygulaması, hisseli kiracılık, konut sayısına göre kademeli vergilendirme ve boş konut vergisi yer alıyor. İşte ayrıntılar..

Konut krizine yeni çözüm: Hisseli kiracılık modeli…

Merkez Bankası’nın Enflasyon Raporu’nda açıkladığı konut soruna çözüm önerileri birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Ekonomist Şenol Babuşçu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TCMB’nın 5 maddelik konut krizine çözüm önerilerini sıraladı.

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 36 seviyesinde sabit kaldı!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 2024 yılının ilk Enflasyon Raporu sunumunda yeni yılın ilk enflasyon raporu sunumunu değiştirmedi ve yüzde 36 seviyesinde sabit tuttu. 

5 aylık enflasyon rakamı resmen belli oldu! Memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? İşte yeni zam tablosu!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. 5 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından gözler emekli ve memur maaşların çevrildi. Peki Memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? İşte detaylar...

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Ekim ayı enflasyon beklentisi ne yönde?

Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiren enflasyon verileri, gündemin odak noktasında yer almaya devam ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından her ay düzenli olarak açıklanan enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağına dair meraklar artmış durumda.

TÜİK enflasyon rakamları sonrası döviz kurları! Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, yıllık enflasyon yüzde 60 eşiğini aştı ve yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz kurlarına çevrildi. Dolar yukarı yönlü hareket ederken euro bugün ne kadar oldu? 3 Ekim Salı e

Enflasyon verileri ne zaman saat kaçta açıklanacak? 2023 Eylül enflasyon rakamları ne zaman belli olacak? 

Ekim ayının ilk haftasında Eylül ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı enflasyon verileri ne zaman belli olacak? 

Eylül ayı enflasyon rakamı ne olacak? İşte ekonomistlerin enflasyon tahminleri!

Gelecek haftanın en önemli gündem maddelerinden birisi eylül ayı enflasyon rakamları olacak. Ekonomistler, eylül ayında TÜFE’de yüzde 4,9 artış, yıllık bazda ise yüzde 61,7 civarında artış bekliyor.

Enflasyon rakamları sonrası euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 Eylül 2023 euro/TL kuru

TÜİK'in dün açıkladığı enflasyon rakamları sonrasında dolar ve euro da hareketlilik kaldığı yerden devame diyor. Yükselişe geçen dolar 26,81 TL ile güne başladı. Peki euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 eYLÜL 2023 euro/TL kuru...

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak karar!

​​​​​​​Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon raporu toplantısında yatırımcılar ile görüşeceklerini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra ilk hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Erkan’ın yarın JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacağı belirtildi.

ABD'de enflasyon dip yaptı, kurlar şaşırttı! 1 dolar kaç TL? Euro ve Sterlin ne kadar? 14 Temmuz 2023!

ABD'deki enflasyon oranı Haziran ayında yüzde 3 olarak kaydedildi, bu değer son iki yılın en düşük seviyesine ulaştı. Peki 14 Temmuz 2023 Cuma dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dolar, euro, sterlin kuru...

Enflasyon Raporu ne zaman açıklanacak Haberi

Enflasyon Raporu ne zaman açıklanacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) yapılan duyuruya göre, Başkan Naci Ağbal, "Enflasyon Raporu 2021-I"in tanıtımı amacıyla 28 Ocak Perşembe günü saat 10.30'da bir basın bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan koruyucu önlemler kapsamında toplantı sanal ortamda gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; toplantı bankanın internet sitesinde, resmi Twitter ve YouTube hesaplarından canlı olarak yayımlanacak. "Enflasyon Raporu 2020-IV" toplantısında enflasyonun, 2021 sonunda yüzde 7,1 ile yüzde 11,7 aralığında (orta noktası yüzde 9,4) gerçekleşeceği öngörülmüştü.

Merkez Bankası Kasım Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı!

Merkez Bankası Temmuz Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu...