06 / 05 / 2024

ENG Gayrimenkul

ENG Gayrimenkul

Gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunan ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de Murat Erdem Şengül tarafından kuruldu.

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de Murat Erdem Şengül tarafından kuruldu.

Zala Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zala Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Koç Şengül tarafından kuruldu.

Engür Property Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Engür Property Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Engür Menteşoğlu tarafından kuruldu.

İgm Gayrimenkul İnşaat Endüstri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgm Gayrimenkul İnşaat Endüstri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Fidanboy ve Şengül Eskikan ortaklığında kuruldu.

ENG Gayrimenkul, sektörde farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunan ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Doğukan Şengün ve Mohammmed Hussaın S Ahyaf tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi kuruldu!

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Coşkun Budak, Erdal Mandalı ve Mahmut Şengül ortaklığında kuruldu.

Burnham Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burnham Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Engün Turan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

BMV Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

BMV Gayrimenkul Limited Şirketi, Volkan Şengül tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta İstanbul İl'i, Tuzla, Tepeören Mahallesi, İstanbul Bulvarı Arkeon Evleri 'nde kuruldu.

ENG Gayrimenkul Haberi

ENG Gayrimenkul

Gayrimenkul Danışmanlığı ile ilgili koşulları ve gelişmeleri yakından takip ederek, farklı yöntemler geliştirip, farklı yaklaşımlarla hızlı ve çözüm odaklı bir davranış sergileyen ENG Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor.

ENG Gayrimenkul kurucusu Engin Tortumlu profesyonel yönetici olarak Sinpaş GYO, Dumankaya, Çukurova Gayrimenkul, Demirli Yapı, Evren Ayhan, Atlantik Proje Yapı gibi büyük projelerde pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerinde başarılı bir performans geliştirdi. ENG Gayrimenkul ayrıca tecrübesi ışığında Gayrimenkul sektörüne danışmanlık hizmeti de sunuyor.

Önceliğini koşulsuz müşteri memnuniyeti olarak belirleyen ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

ENG Gayrimenkul kurucusu Engin Tortumlu Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Tortumlu, kariyerine 2004 yılında Dumankaya İnşaat'ta Satış Danışmanlığı göreviyle başladı....