30 / 04 / 2024

Engin Eyüp EYUBOĞLU kimdir

Engin Eyüp EYUBOĞLU kimdir

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu.

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Eyüp Eroğlu'ndan TOKİ açıklaması!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, durdurulan 436 konutlu TOKİ inşaatı hakkında açıklama yaptı. 

Konut amorti süresi en kısa ilçeler Beyoğlu ve Eyüp!

İstanbul'da bir konutun kira geliriyle kendi değerini ödeme süresi ilçelere göre değişirken, ortalaması en kısa olan ilçeler 10,9 yıl ile Beyoğlu, 11,8 yıl Eyüp ve 13,9 ile yıl Küçükçekmece oldu.

TÜGVA'nın Eyüp'teki arazisinin imar planı mı değişti?

Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulunda yer aldığı TÜGVA’nın İstanbul Eyüp’teki arazisi için bürokratik işlemler jet hızıyla halledildi. Plan Kısmen ‘Park+ Zeminaltı Katlı Otopark’, kısmen de ‘Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı’na alındı.

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta emekliler TOKİ'den ev sahibi olacak!

Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, 2015 yılında ki çalışmalar ve 2016 yılına ait projeler hakkında Güneş Medya yönetim kurulu başkanı ve Gazete Tokat imtiyaz sahibi Mehmet Aktürk'e makamında önemli açıklamalarda bulundu.

Sinan Şener ve Engin Eyüpoğlu Ata GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu.

Valioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt ve Mücevherat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Valioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt ve Mücevherat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Süleyman Elmalı Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu.

Eyüp Kemerburgaz Semt Polikliniği'nin temeli atıldı!

Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin temel atma törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Sağlık Müdürü Cezmi Hasanoğlu, Eyüp SSK Başhekimi Hasan Karahan ve Kemerburgazlılar katıldı.

Eyüp ve Beyoğlu'nda 20 bin hektarın imar planı hazırlandı!

20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, İstanbul 'da Eyüp ilçesi ve de Beyoğlu ilçesi Sütlüce Mahallesi imar planlarını hazırladı.

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta kent park projesini hayata geçireceğiz!

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Sanayi Sitesi’nde düzenlenen programda esnaflarla bir araya gelerek projelerini tanıttı. Eroğlu, Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini söyledi...

Engin Eyüp EYUBOĞLU kimdir Haberi

Engin Eyüp EYUBOĞLU kimdir

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu. 


Açıklama:

Şirketimizin 27 Mart 2015 tarih, 8 sayılı yönetim kurulu toplantısında


Kurumsal Yönetim Komitemiz tarafından tarafımıza SPK mevzuatı, TTK ve Şirket esas sözleşmesi kapsamında Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak önerilmesi yönünde karar alındığı bildirilmiştir. Bu doğrultuda Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak belirlenmesine ve Genel kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Sinan Mert Şener kimdir