05 / 10 / 2024

Enplus Temmuz kampanyası

Enplus Temmuz kampanyası

Yaşama değer katan ürünlerin adresi olan Enplus Mağazaları, yaz ayları için de birbirinden cazip kampanyalar ve hediyeler sunuyor. Enplus, Temmuz ayında Vax Air Lift Elektrikli Süpürge alana Silit 4,5 litre Silargan Düdüklü Tencere hediye ediyor.

Sur Yapı Tatil Evleri'nin Temmuz kampanyası Ağustos'a uzatıldı! Sıfır peşinat, sıfır faiz ve 24 ay taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın Temmuz kampanyası Ağustos'a uzatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında sıfır peşinat, sıfır faiz ve 24 ay taksitle full eşyalı devre mülk fırsatı sunuluyor.

Peugeot 408'de sıfır faiz kampanyası! Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 fiyat listesi 29 Temmuz 2024

Peugeot otomobil markasında Temmuz ayına özel sıfır faiz kampanyası başladı. Peugeot 408 almak isteyenlere özel sıfır faizle 200 bin TL kredi imkanı sunuluyor. Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 haziran 2024 fiyat listesi.

Alfa Romeo’dan dev Temmuz kampanyası! Alfa Romeo fiyatı ne kadar oldu? Temmuz 2024 Alfa Romeo fiyat listesi 

Alfa Romeo’dan dev Temmuz kampanyası başladı. Temmuz ayına özel olarak hazırlanan kampanyada düşük faizli kredi ve takas seçenekleri bulunuyor. Peki Alfa Romeo fiyatı ne kadar oldu? Temmuz 2024 Alfa Romeo fiyat listesi...

Renault'dan ağızları açık bırakan Temmuz 2024 kampanyası! 16 bin 888 lira taksitle Captur satacak!

Otomotiv devi Renault'nun Temmuz 2024 kampanyası kapsamında en sevilen modeller arasında yer alan Captur için 100 bin TL nakit alım desteği sağlanırken, söz konusu modele aylık 16 bin 888 lira taksitle sahip olmak mümkün.

Citroen Temmuz 2024 kampanyasını açıkladı! 

Otomotiv markası Citroen temmuz ayına ilişkin kredi koşullarını belirlediğini duyurdu. Buna göre, şirketten yapılan açıklama kapsamında, Citroen, temmuz ayındaki kampanyası kapsamında C3 modeliyle C3 Aircross modelini 150 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi ile satışa sunuldu.

Hyundai Tucson’a 126 bin TL’lik Temmuz 2024 indirimi… Son 2 gün kaçırmayın!

Hyundai Tucson’un Temmuz ayına özel başlattığı indirim kampanyasında son 2 gün kaldı. 7 Temmuz’a kadar Hyundai Tucson’a 126 bin TL indirimle sahip olmak mümkün. İşte Hyundai Tucson kampanyası ile ilgili ayrıntılar.

Nissan'dan Temmuz kampanyası! Qashqai ve Juke modellerinde 100 bin TL nakit alım desteği! Fırsatı kaçırmayın!

Nissan Türkiye Juke ve Qashqai modellerinde Temmuz kampanyası başlattı. Nissa'nın bu iki modellerinde  100 bin TL nakit alım desteği sunuluyor. Peki Nissan Qashqai ve Juke fiyatı kaç lira?  Nissan Qashqai ve Juke fiyat listesi...

Tarım Kredi Market 29 Haziran 2024-12 Temmuz 2024 indirimli ürünler listesini yayımladı! 

Tarım Kredi Market 29 Haziran 2024 - 12 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştireceği indirim kampanyasını açıkladı. Tarım Kredi Marketlerde bu hafta dikkat çeken indirimler raflarda yerini alacak.

Akbank'tan yeni evlenecek çiftlere bedava çeyiz! Son gün 31 Temmuz 2024...

Evlenecek çiftleri sevindiren bir haber Akbank'tan gelmiş oldu. Akbank, Çeyiz Çekilişi kampanyası kapsamında yeni evlenecek olan çiftlere çeyiz hediyeleri vereceğini açıkladı. Bedavaya çeyiz kampanyası 31 Temmuz'da bitecek.

Siemens’ten indirim müjdesi! DW15702 su sebiline tam 1.980 TL indirim geldi!

Siemens, sıcaklıkların rekor üstüne rekor kırdığı şu günlerde DW15702 su sebiline dev indirim yaptı. Temmuz kampanyası kapsamında su sebiline 1.980 TL indirim yapan Siemens, kampanyanın kısa süre içinde sona ereceğini paylaştı.

Maximum Kart ile 200 TL Maxipuan Kazanma Şansı! Temmuz Ayında İş Bankası'nın Muhteşem Kampanyası Hakkında Detaylar..

Temmuz ayına özel olarak, market alışverişlerine özel Maxipuan'larını katlayaca harika bir fırsat sunuldu. Maximum Kart ile yapacağınız alışverişlerinizde, 200 TL'ye kadar Maxipuan kazanabilirsiniz. İş Bankası, bu  alışverişlerde toplamda müşterilerine 200 TL kazandıracağını duyurdu. 

Siemens’ten temmuz kampanyası! DW15701 su sebilinde tam 1.360 TL indirim!

Sıcaklık rekorlarının üst üste geldiği şu günlerde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de su sebili oluyor. Siemens de bu kapsamda, müşterilerine uygun fiyatlı su sebili sağlamak için DW15701 su sebilinde 1.360 TL indirime gitti.

Peugeot 3008'den yaz kampanyası! İşte Temmuz 2023 fiyat listesi!

Otomobil üreticilerinden olan Peugeot, 3008'in temmuz ayı fiyat listesini güncelleyerek yeni kampanya duyurdu. Peki Peugeot 3008'in fiyatı ne kadar, kampanya detayları neler? İşte Peugeot 3008'in güncel fiyat listesi...

Enplus Temmuz kampanyası Haberi

Enplus Temmuz kampanyası

Yaşama değer katan ürünlerin adresi olan Enplus Mağazaları, yaz ayları için de birbirinden cazip kampanyalar ve hediyeler sunuyor. Teknoloji, tasarım, fonksiyonellik ve kalitenin bir arada olduğu dünya markalarıyla Enplus, Temmuz ayına özel kampanyası kapsamında Vax Air Lift Elektrikli Süpürge alana Silit 4,5 litre Silargan Düdüklü Tencere hediye ediyor.


Dünya lideri markaların yaşama değer katan ürünlerini tüketiciyle buluşturan Enplus, yaz ayları için de kaçırılmayacak fırsatları yine bir arada sunuyor. Enplus’ta Temmuz ayı boyunca geçerli olacak kampanya ile Vax Air Lift Elektrikli Süpürge alanlar 899 TL değerindeki Silit 4,5 litre Silargan Düdüklü Tencere’nin de sahibi oluyor.


Temizlikte kablosuz özgürlük Vax Air Lift


Şarj süresi ile pazar lideri olan Vax Air Lift, kablosuz özgür bir temizlik sunarken kablolu elektrikli süpürge gücünde çalışıyor. Yüksek manevra kabiliyeti...