03 / 07 / 2024

Akbank'tan yeni evlenecek çiftlere bedava çeyiz! Son gün 31 Temmuz 2024...

Akbank'tan yeni evlenecek çiftlere bedava çeyiz! Son gün 31 Temmuz 2024...

Evlenecek çiftleri sevindiren bir haber Akbank'tan gelmiş oldu. Akbank, Çeyiz Çekilişi kampanyası kapsamında yeni evlenecek olan çiftlere çeyiz hediyeleri vereceğini açıkladı. Bedavaya çeyiz kampanyası 31 Temmuz'da bitecek.



Evlenecek çiftleri ilgilendiren kampanya haberi Akbank tarafıdan yapıldı. Banka, yapmış olduğu kampanya ile evlenecek çiftlere bedavaya çeyiz veriyor. Hediye edilecek çeyizler Çeyiz Çekilişi kampanyası kapsamında yapılacağı kaydedildi.

Bu yapılacak olan kampanya ise 31 Temmuz 2024'e kadar devam edecek. Akbank, düğün döneminde çiftlerin evlilik hazırlıklarına destek olmak amacıyla başlattığı "Çeyiz Çekilişi" kampanyasıyla müşterilerine çeşitli hediyeler kazanma fırsatı sağlıyor.

AKBANK EVLENECEK ÇİFTLERE BEDAVAYA ÇEYİZ VERİYOR

Bankadan yapılan açıklamaya göre, 31 Temmuz'a kadar Akbank Mobil üzerinden çekiliş kampanyasına katılanlar, kampanya kapsamındaki işlemleri yaparak çeşitli hediyeleri kazanma şansını yakalayacak.

Ayrıca, Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olanlar, Akbank Mobil'in üçüncü yılına özel olarak ekstra beş çekiliş hakkı daha kazanacak.

Çeyiz paketi kampanyasında verilecek hediyeler arasında Philips HD9870/20 Premium Airfryer XXL Beyaz Sıcak Hava Fritözü, Dyson gen5detect Kablosuz Süpürge, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Siyah Robot Süpürge ve Teknosa'dan 100 bin liralık hediye çeki bulunuyor.

Akbank tan yeni evlenecek çiftlere bedava çeyiz! Son gün 31 Temmuz 2024...

DEVLET DESTEKLİ EVLİLİK KREDİSİ NEDİR?

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi nedir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evlenmeyi planlayan gençler için 'Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi' geliştirildi. Başvurusu onaylanan çifteler; 2 yıl geri ödemesiz, 48 ay vadeli, 150.000 TL faizsiz evlilik kredisinden yararlanabilir. Evlilik kredisi kimler alır? Krediden faydalanabilmek için evlenmek isteyen çiftlerin genellikle 18 ile 24 yaş arasında olması gerekir. Devlet destekli evlilik kredisinden faydalanmak isteyen çiftlerden herhangi birinin Türk Ceza Kanunu'nda yer alan ağır suçlardan ceza almamış olması gerekir.

Artık evlenmek çok zor, yeni evlenecekler dikkat! Ev kurma maliyeti bir senede 2 kat arttı...

Faizsiz evlilik kredisine kaç çift başvurdu? 

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

Faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat'ta yapılacak! Yeni evlenecek gençler şimdi detaylara bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön