24 / 07 / 2024

Ensar Öğüt

Ensar Öğüt

İmar Kanunu'nda yapılacak değişiklikle cemevlerine de yer ayrılmasını öngören kanun teklifinin gündeme alınmaması nedeniyle CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda söz aldı...

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

Türkiye'den Manhattan’a kültür merkezi ve yurt projesi!

TÜRGEV ve Ensar Vakfı Manhattan’da öğrenci yurdu ve kültür merkezi inşa edecek. Proje ile ilgili son durum TÜRKEN’in düzenlediği gecede anlatıldı.

Proff Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proff Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ensar İsmailoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli Ensar Kaya tarafından kuruldu.

TÜRGEV ile Ensar Vakfı, New York'ta kültür merkezi inşa edecek!

TÜRGEV, Ensar Vakfı ile birikte New York'ta yurt ve kültür merkezi yapımına başlıyor. Yut ve kültür merkezi için alınan gayrimenkule 20 milyon dolar ödendi.

Menderes Türel’den 1.200 kişilik yeni öğrenci yurdu müjdesi!

Antalya’da gerçekleşen Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2017 yılında 1200 kişilik çok kapsamlı bir yurdun temelini atacaklarını müjdeledi.

TÜRKEN Vakfı, New York'ta öğrenci yurdu açacak!

Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, TÜRGEV ve Ensar Vakfı tarafından 2014'te ABD'de kurulan Türken Vakfının New York'taTürk öğrenciler için 200 kişilik yurt açacağını söyledi.

Sancaktepe Ensar Camii Kuran Kursu hizmete açıldı!

Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Camii Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. 15 Temmuz Cuma günü yapılan törene, Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

İBB kiraladığı taşınmazları TÜRGEV'e mi tahsis ediyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve bağlı ilçe belediyeleri kiraladığı taşınmazları TÜRGEV, ENSAR ve Aziz Mahmut Hüdai gibi vakıflara tahsis etmeye başladı.

TÜRKEN Vakfı'nın Manhattan arsasında çalışma başladı!

TÜRGEV, Ensar Vakfı ile birlikte New York'ta kurduğu TÜRKEN Vakfı ile dünyaya açılıyor. Vakıf Manhattan'da aldığı arsada proje çalışmalarına başladı.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

İmar Kanunu'nda yapılacak değişikliğe cemevlerinin de eklenmesi isteniyor!

İmar Kanunu'nda yapılacak değişiklikle cemevlerine de yer ayrılmasını öngören kanun teklifinin gündeme alınmaması nedeniyle CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda söz aldı...

Mardin Saraçoğlu ve Ensar mahalleleri riskli alan ilan edildi!

24/07/2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Mardin'in Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan Saraçoğlu ve Ensar mahallelerinin yeniden dönüştürülmesine karar verildi...

Ensar Öğüt Haberi

Ensar Öğüt

İmar Kanunu'nda yapılacak değişiklikle cemevlerine de yer ayrılmasını öngören kanun teklifinin gündeme alınmaması nedeniyle TBMM Genel Kurulu'nda söz alan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, "Kürtler kendi haklarını alabilmek için dağa çıktı. Aleviler, Çerkezler, Türkiye'de yaşayan diğer etnik yapıdaki insanların haklarını alabilmek için dağa mı çıkması gerekir?" dedi. Öğüt, Çerkezlerin kahraman olarak gördüğü Çerkez Ethem'in mezarının da Türkiye'ye getirilmesini istedi "Bu ülkede yaşayan Gürcülerin, Arapların, Lazların, Kürtlerin ve diğer halkların kardeşçe, barış içinde yaşayabilmesi için niye hakları verilmiyor? Bugün ülkede bir Çerkez Ethem gerçeği varsa Çerkez Ethem'in mezarı niye Ürdün'de kalıyor?" dedi. Öğüt, Ahmet Kaya, Yılmaz Güney ve Nâzım Hikmet'in mezarlarının da Türkiye'ye getirilmesini, Mehmet Akif Ersoy'un da itibarının iade edilmesini istedi.


Habertürk...