22 / 05 / 2024

env-ex iran pazarı

env-ex iran pazarı

İran pazarına giren ENV-EX Pazarlama Toz Kontrol Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sarıgül, Türkiye ve İran arasında ortaklaşa kurulması planlanan OSB'de yer almak istediklerini söyledi.

Türk gayrimenkul firmaları 10 bin hazır konutla İran pazarında!

İstanbul, Trabzon, Bursa, Kocaeli ve Antalya'dan 6. Tahran Uluslararası Emlak Fuarı'na 10 bin hazır konut ile katılan Türk firmaları, İranlılara konut satışının artmasını bekliyor.

Türk müteahhitler İran pazarına giriyor!

Rusya, Mısır, Libya gibi önemli pazarlarda yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle yıllık 10 milyar dolarlık zarara uğrayan Türk müteahhitleri, gözlerini dünyaya açılmaya hazırlanan İran'a dikti.

Ev tekstilcileri İran pazarına açılıyor!

Türkiye'nin İran piyasasında yapacağı anlaşmaların önemli olduğunu vurgulayan TETSİAD Başkanı Küçükçalık, 'Yapacağımız yeni anlaşmalarla dünya ev tekstili ihracatı sıralamasında Hindistan ve Pakistan'ı geçerek 2'nciliğe yükselmek istiyoruz' dedi

Ev tekstilcileri İran pazarına yöneliyor!

Türkiye'nin İran piyasasında yapacağı anlaşmaların önemli olduğunu vurgulayan TETSİAD Başkanı Küçükçalık, 'Yapacağımız yeni anlaşmalarla dünya ev tekstili ihracatı sıralamasında Hindistan ve Pakistan'ı geçerek 2'nciliğe yükselmek istiyoruz' dedi.

İran pazarının açılması Türkiye için pozitif!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s Türkiye Baş Analisti Gill, İran pazarının açılması olasılığının, Türkiye için pozitif bir pazar fırsatı oluşturacağını kaydetti.

İran Türk müteahhitler için yeni pazar durumunda mı?

İnşaat sektörü ambargonun kaldırılmasıyla birlikte İran pazarına girmeye hazırlanıyor Arap Baharı ile ortaya çıkan ekonomik olumsuzlukların izleri böylece silinmiş olacak.

Türk müteahhitleri rotayı İran pazarına çevirdi!

Türk müteahhitlik sektörü, ambargonun kaldırılmasıyla birlikte İran pazarına girmeye hazırlanıyor. Son 4 yılda Arap pazarındaki kaybı Orta Asya ülkelerindeki yatırımlarını yüzde 50 artırarak gidermeye çalışan sektör, yeni pazar arayışını sürdürüyor.

İran'dan doğalgaz akışı pazar günü başlayacak!

İran'dan doğalgaz akışının pazar günü yeniden başlaması bekleniyor. BOTAŞ'tan bir yetkili, Pazartesi gecesi sabotaj sonucunda kesintiye uğrayan İran-Türkiye doğalgaz boru hattındaki akışın Pazar günü yeniden başlamasının beklendiğini söyledi.

Türk inşaat firmaları İran pazarına yöneldi!

İran'da ambargonun kalkması gündeme gelince inşaatçılar kolları sıvadı. Pazardan pay almak için ilk adımı atan Müteahhitler Birliği, İran büyükelçisiyle görüşme hazırlığında.

Karadeniz, Körfez'den sonra İran pazarına yöneldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde geçen yıllara oranla bu sezonun ilk yarısında turist sayısında azalma olduğunu söyledi.

Türk çelik sektörü İran pazarını yeniden kazanmayı hedefliyor!

İran önemli bir ticaret ortağımız olup, özellikle 1980’li yıllarda Türkiye ihracatının gelişmesine önemli katkılar sağlamıştır. Birçok sektörde olduğu gibi Türk çelik sektörü açısından da İran önemli bir pazar konumundadır.

Türk çimentocuları Irak pazarını İran'a kaptırdı!

Çimento üreticileri, İran’ın güçlü çimento sektörünün sert rekabetiyle karşı karşıya. Türk üreticiler Irak’ta büyük pazar kaybı yaşadı. İç pazar da altında, bakanlık önlem planlıyor.

ENV-EX, İran ile ortak kurulacak OSB'de yer almak istiyor!

İran pazarına giren ENV-EX Pazarlama Toz Kontrol Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sarıgül, Türkiye ve İran arasında ortaklaşa kurulması planlanan OSB'de yer almak istediklerini söyledi.

env-ex iran pazarı Haberi

env-ex iran pazarı

Demir cevheri üretimi yapan bir firma için kurdukları sistem ile İran pazarına girdiklerini belirten ENV-EX Pazarlama Toz Kontrol Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sarıgül, bu firmanın başka sahalardaki demir cevheri tesisleri için proje bazında görüşmelerinin sürdüğünü anlattı. İran pazannda Türkiye'nin faydalanabileceği işgücü ve enerji avantajının bulunduğuna işaret eden Sarıgül, "Türkiye'de ise İran'ın faydalanabileceği nitelikli insan gücü ve teknoloji ile desteklenen bir sermaye bulunuyor. Bu avantajlar karşılıklı olarak değerlendirilmeli" şeklinde konuştu. Türkiye ve İran arasında ortaklaşa kurulması planlanan OSB'den de bahseden Sarıgül, burada yer almak istediklerini söyledi. 


Firmanın 2010 yılında Açık Alan Toz Kontrol Sistemlerinin (ATS) üretimine başladığını söyleyen Hasan Sarıgül, "2013 yılında imalatına başladığımız otomatik kamyon tekerleği ve damper yıkama sistemleri ile de çevreye duyarlı ürün yelpazimizi genişlettik. Tüm bu...