30 / 04 / 2024

enza home mağaza sayısı

enza home mağaza sayısı

Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı hedefleyen Yataş Grup, 200 kişiye ek istihdam sağlamayı planlıyor.

Enza Home’da hem yüzde 25 indirim hem de 36 taksitle 4 ay sonra öde! 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Enza Home’dan tüm mobilyalarda geçerli 36 ay taksit imkanı, buna ek olarak 4 ay sonra ödemeye başlama imkanı herkesi sevindirecek. Enza Home’da seçili mobilyalarda yüzde 25 indirim sizleri Enza Home mağazalarında bekliyor. İşte, Enza Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Marmo Home 4 yeni mağaza açacak!

Kurulalı henüz iki yıl olmasına rağmen önemli adımlar atmayı başaran Marmo Home, önümüzdeki yıl 4 mağaza açmayı planlıyor. Firma, ihracat yaptığı pazar sayısını da artıracak...

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Tepe Home online mağaza yatırımlarını artırıyor!

17 mağazasıyla hizmet veren Tepe Home, 2019'da üç yeni konsept mağazasının açılışını yaptı. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, "2020'de online mağaza ciromuzun artiş ivmesinin hızlanmasını bekliyoruz" dedi...

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Tetri Home 3 mağaza açacak!

Kendi tasarımlarını üreten ve hem iç piyasaya sunan hem de yurt dışına ihraç eden Tetri Home'un yurt içinde 5 mağaza, 20 corner ve 30 toptan bayisi var.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Enza Home, Hatay Kırıkhan'da ilk mağazasını açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, Yataş Grup, 40'ıncı yılında yeni mağaza açılışlarına devam ediyor. Kırıkhan'ın en büyük mobilya mağazalarından biri olan Enza Home, ilçenin girişinde işlek bir noktada yer alıyor.

enza home mağaza sayısı Haberi

enza home mağaza sayısı

Enza Home ve Yataş Bedding markalarında son 2 yıldır konsept mağazalara geçiş yapan Yataş Grup, 2015 yılını yüzde 20 büyümeyle kapattı. Türkiye ve dünyadaki 250 mağazasıyla markasının bilinirliğini artıran grup, yeni yılda hedef büyüttü. 2016’yı yatırım yılı ilan ettiklerini ifade eden Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, hem üretim hem de perakende kanallarıyla ilgili büyük yatırımlara hazırlandıklarını söyledi. 


200 KİŞİYE YENİ İSTİHDAM 

Yataş olarak 2016 yılı bütçelerini yüzde 30 artırmayı hedeflediklerini dile getiren Yavuz Altop, “Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı ve yaklaşık 200 kişilik bir istihdam sağlamayı planlıyoruz. Aynı zamanda kapasite arttırıcı, verimliliği arttırıcı firma içi eğitimlerimiz ve yatırımlarımız da devam edecek” dedi. Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Türk ekonomisi için konulan 500 milyar dolarlık ihracat hedefinin 10...