02 / 05 / 2024

EPDK cezaları

EPDK cezaları

EPDK'nın 2013 yılı faaliyet raporu yayımlandı. Buna göre Kurul tarafından geçen yıl elektrik, doğalgaz, petrol ve de LPG piyasalarında toplam 3 bin 39 lisans verildi.

EPDK'nın kestiği ceza 1 milyar lirayı aştı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) EPDK'nın 2013 yılı faaliyet raporu yayımlandı. EPDK tarafından 2013'te verilen idari para cezalarının tutarı 1 milyar 35 milyon lira oldu.

EPDK afet bölgesi için yeni kararı duyurdu! Bedel alınmayacak!

11 ili etkisi altına alan ve büyük can kayıplarına sebep olan Kahramanmaraş depreminin akabinden deprem bölgesinin kalkınması için çabalar tüm hızıyla devam ediyor. EPDK tarafından yapılan açıklama OHAL süresi boyunca geçerli olacak kararları duyurdu.

EPDK'dan deprem bölgesini ilgilendiren akaryakıt açıklaması

10 ayrı şehri etkileyen 2 büyük depremin yaşandığı bölgede geceyi arabalarında geçirecek vatandaşlara yönelik akaryakıt indirimi çağrısı yapıldı. EPDK'dan yapılan açıklamada ise akaryakıt ile ilgili kısıtların kaldırıldığı bildirildi.

Trafik cezaları silinecek mi 2023? Trafik cezası affı için nereye başvurulacak?

Trafik cezaları olan vatandaşlar, trafik cezalarının ne zaman silineceğini merakla araştırmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

BOTAŞ VE EPDK’dan havalara uçuran haber! Doğalgaza ve elektriğe indirim mi geldi?

BOTAŞ ve EPDK'dan milyonları ilgilendiren büyük müjde geldi. İşte doğal gaza ve elektriğe dair son gelişmeler!

Hep zam haberi yapmak bizi de sıkmıştı.. elektrikte iyi haber! EPDK Başkanı indirimi açıkladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Yaptığı açıklamada, serbest piyasadaki elektrik tavan fiyatına indirim yaptı. Bu nidirimin özellikle sanayi bölgelerinde Yüzde 12 oranında etki etmesini umuyoruz dedi.

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında? 

Vergi borcu cezaları siliniyor, taksitli ödeme dönemi geliyor, trafik ceza puanları kaldırılıyor. Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, borç yapılandırma paketinin ayrıntılarını duyurdu.

 O paralar elektrik faturalarından düşülecek! EPDK Başkanı açıkladı!

Azami uzlaştırma fiyat mekanizmasında usulsüzlük gerçekleştirdiği tespitiyle 40 şirkete yönelik önceki günlerde karar alan EPDK, bu şirketlerden alınacak 11 milyar Türk Lirası bedelinin ise tüketicinin elektrik faturalarından düşüleceğini açıklamıştı. EPDK’dan bugün yeni bir haber geldi: İade süreci

EPDK duyurdu! Elektrik faturaları geri ödenecek

EPDK, AUF kapsamında gerçek dışı bildirimleri tespit edilen 40 şirket hakkında idari soruşturma açılacağını ve şirketlerin tüketicilere 11 milyar liradan fazla geri ödeme yapacağını duyurdu. İşte tüm ayrıntılar...

EPDK düğmeye bastı! O bedel elektrik faturalarından düşülecek!

Azami uzlaştırma fiyat mekanizmasında usulsüzlük yaptığı tespit edilen 40 şirketi tespit eden EPDK, bu şirketlerden alınacak 11 milyarlık bedeli tüketicilere iade etmeye hazırlanıyor.

Plakaya yazılan ceza ödenmezse ne olur? Trafik cezalarında zaman aşımı var mı?

Trafik cezalarına dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte o sorular ve merak edilen yanıtları!

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

EPDK Başkanı resmen açıkladı: 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldiğini açıkladı.

EPDK cezaları Haberi

EPDK cezaları

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından geçen yıl verilen idari para cezalarının tutarı 1 milyar 35 milyon lira oldu.


EPDK'nın 2013 yılı faaliyet raporu yayımlandı. Buna göre Kurul tarafından geçen yıl elektrik, doğalgaz, petrol ve LPG piyasalarında toplam 3 bin 39 lisans verildi.


Elektrik piyasası için verilen 122 lisansın 12'sini toptan satış, 3'ünü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) dağıtım, 88'ini üretim ve 19'unu otoprodüktör lisansı oluşturdu.


Doğalgaz piyasasında 55 ithalat lisansı, 8 ihracat lisansı, 44 toptan satış lisansı, 4 depolama lisansı, 1 boru hattı iletim lisansı, 19 sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) iletim lisansı, 94 sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) lisansı ve 65 dağıtım lisansı olmak üzere toplam 290 lisans verildi.


Petrol piyasasında bayiliklere verilen lisans sayısı da bin 540 oldu.


LPG piyasasında verilen lisansların 20'sini dağıtıcı lisansları, 20'sini...