08 / 05 / 2024

EPDK gizli zam açıklaması

EPDK gizli zam açıklaması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), son zamanların gündem konuları arasında yer alan elektrik faturalarındaki gizli zamla ilgili yaptığı açıklamada, kurum tarafından belirlenen oranların dışında bir artış veya gizli zammın söz konusu olmadığını belirtti.

Uzmanlar açıkladı! Elektriğe çok yüklü bir zam yolda! 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) uzun süredir elektrik faturalarına zam yapmamakta. Buna göre, konutlarda kullanılan elektrik için yüksek bir zam geleceğini belirten uzmanlar "Belirli bir zam birikmesi oluştu. Zam kaçınılmaz olacak" uyarısında bulundular.

Benzin ve motorinde gizli zam! Akaryakıtta tabelalar bu gece yeniden değişti! Sürücülere son dakika şoku!

Benzin ve motorinde şimdi de gizli zam gündeme geldi. Peki akaryakıtta gizli zam nasıl yapılıyor? İşte detaylar ve BP, Opet, PO, Shell, Total 25 Ekim 2023 fiyat listesi...

Ticaret Bakanlığı'ndan gizli zam ve hileli reklamlara idari para cezası!

Ticaret Bakanlığı gramaj hilesi ile yapılan gizli zamlara karşılık, ‘inanç istismarı’ ve ‘bebek suyu’ gibi mevzuata uygun olmayan reklamlara yönelik Reklam Kurulu toplamda 11 milyon 693 bin 933 TL idari para cezası uyguladı.

Gizli zam tuzağına düşmeyin! Bakanlık hangi uyarıları yaptı? Hemen bakın!

Ticaret Bakanlığı, gizli fiyat artışı yapan firmaları para cezasına karşı uyardı. Satış fiyatlarını değiştirmeyen bir çok firma adet ve gramajda eksiltme yaparak tüketiciyi aldatıyor.

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

Milyonlarca emekliyi sevindiren haber! Zam tablosu çok gizli çekmeceden çıktı!

Emeklileri sevinçten havalara uçuracak haber geldi... Kademeli artışta zam tablosu ortaya çıktı... Hemen bakın...

Doğalgaza gizli zam! Meğer uzun zamandır yapılıyormuş! Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntem!

Doğalgaza gizli zam haberi gündeme bomba gibi düştü. Doğalgaz faturalarına yansıtılan gizli zammın uzun süredir yapıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Hep zam haberi yapmak bizi de sıkmıştı.. elektrikte iyi haber! EPDK Başkanı indirimi açıkladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Yaptığı açıklamada, serbest piyasadaki elektrik tavan fiyatına indirim yaptı. Bu nidirimin özellikle sanayi bölgelerinde Yüzde 12 oranında etki etmesini umuyoruz dedi.

Yeni yılda kara haber! Doğal gazda yüzde 84'lük zam!

Asgari ücret zammı maaşlara yansımadan erimeye başladı. EPDK doğal gaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptı.

Doğal gaz ve elektrikte flaş zam! Doğal gaz ve elektriğe ne kadar zam geldi? Zam faturalara ne zaman yansıyacak?

Dün akşam saatlerinde EPDK ve BOTAŞ, elektriğe ve doğal gaza zam geldiğini duyurdu. Peki elektriğe ve doğal gaza ne kadar zam geldi? Elektrik ve doğal zammı ne zamandan itibaren geçerli olacak? İşte detaylar…

Elektrik ve doğal gaza dev zam! Bugünden itibaren geçerli olacak! Elektrik ve doğal gaza ne kadar zam geldi?

Dün EPDK ve BOTAŞ’tan yapılan açıklamalar ile birlikte eylül ayı itibarıyla geçerli olmak üzere elektriğe ve doğal gaza zam yapıldığı bildirildi. İşte detaylar…

Temmuz ayında elektrik faturalarına zam gelecek mi? İşte yanıtı!

EPDK, Temmuz ayında elektrik faturalarına zam yapılıp yapılmayacağına dair açıklamada bulundu.

Elektrik faturalarına Temmuz ayında zam gelecek mi? Temmuz ayında elektriğe zam yapılacak mı?

Temmuz ayında elektrik fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte EPDK’dan gelen detaylar!

EPDK gizli zam açıklaması Haberi

EPDK gizli zam açıklaması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), son zamanların gündem konuları arasında yer alan elektrik faturalarındaki gizli zamla ilgili açıklama yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, EPDK tarafından yapılamn açıklamada  satış fiyatlarında tüm abone grupları için yüzde 15 artış yapıldığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, "Öncelikle vurgulamak gerekir ki söz konusu fiyatlandırma Türkiye'nin tamamı ve bütün mesken aboneleri için geçerlidir. Hiçbir dağıtım ya da perakende şirketi vatandaşlarımıza gönderdiği faturaya herhangi bir bedel artışı yansıtamaz, fatura kalemlerinde herhangi bir oynama yapamaz." ifadeleri yer aldı.

EPDK tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Dağıtım şirketlerinin EPDK'den bu payın artırılmasına yönelik bir talebi olmadığı gibi yasal mevzuata aykırı böyle bir talebin gelmesi halinde kabul edilmesi de söz konusu olamaz. Her yıl özellikle temmuz ve ağustos aylarında hava sıcaklıklarındaki artışlara...