26 / 07 / 2024

EPDK kaç lisans verdi

EPDK kaç lisans verdi

Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 6 firmaya üretim, 1 firmaya da tedarik lisansı verildi. Buna göre, Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 6 firmaya üretim, 1 firmaya da tedarik lisansı verildi.

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapıyor! Mülakat yok! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapacağını açıkladı. Ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda başvuru tarihi ve gerekli evraklar belli oldu. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın.

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

2023 KPSS başvuruları bitti mi? KPSS ÖABT, alan bilgisi, lisans başvuru ücreti ne kadar?

KPSS başvurularu ücretlerinin ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, 2023 KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS ÖABT, alan bilgisi, lisans başvuru ücreti kaç TL?

KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2023 KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS başvuruları nereden yapılıyor?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'nin ilk KPSS oturumu lisans için başvuru işlemleri başladı. Peki,KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2023 KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS başvuruları nereden yapılıyor? İşte detaylar... 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 41 şehirde personel! Lise, ön lisans ve lisans mezunları aman dikkat! Bu tarihi kaçırmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 41 şehirde personel... Lise, ön lisans ve lisans mezunları aman dikkat... Bu tarihi kaçırmayın...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tam 41 ilde personel alımı yapacak! Lise, ön lisans ve lisans mezunları bu tarihi kaçırmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tam 41 ilde personel alımı yapacak... Lise, ön lisans ve lisans mezunları bu tarihi kaçırmayın...

Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e çıktı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e ulaştığını söyoedi.

Elektrikli araç şarj istasyonlarında ilk lisansı alan kurum belli oldu

Türkiye'de Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından ilk elektrikli şarj ağı işletmeci lisansı En Yakıt'a verildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrikli araç şarj istasyonları için ilk lisansın verildiği duyurmuştu.

EPDK yüksek fiyat farklarını incelemeye aldı!

Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) sınır kapılarındaki akaryakıt istasyonlarında motorin üzerinden vergi kaçağını EPDK'da, akaryakıt istasyonlarındaki farklı fiyat uygulamalarını incelemeye aldı. Sahte fatura düzenleyenlerin lisansları iptal edilecek.

Akkuyu Nükleer Santrali'nde lisans iptal davası reddedildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK), Akkuyu Nükleer Santralı’na verdiği “elektrik üretim lisansı”nın yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle açılan dava, mahkeme tarafından reddedildi...

Kaçak elektrik kullananların cezası iki kat artacak!

Kaçak elektrik kullananlara cezalar iki katına çıkacak.  Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Piyasası Tüketici Hakları Yönetmeliği’nde ses getirecek değişikliklere hazırlanıyor. 

EPDK kaç lisans verdi Haberi

EPDK kaç lisans verdi


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 17 firmaya lisans verdi, 5 firmanın lisansını sona erdirdi. Konuya ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.  


Buna göre, Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 6 firmaya üretim, 1 firmaya da tedarik lisansı verildi. Söz konusu yönetmelik hükümleri çerçevesinde 2 firmanın elektrik üretim lisansı iptal edildi.  


Doğal Gaz Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri kapsamında da 2 firmaya sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) satış lisansı, 2 firmaya CNG iletim ve dağıtım lisansı, 1 firmaya da doğalgaz toptan satış lisansının verilmesi kararlaştırıldı.


Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 1 firmaya madeni yağ lisansı, 1 firmaya depolama lisansı verildi, 3 firmanın lisansı sona erdirildi.


Kurul ayrıca, Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 2 firmaya LPG depolama lisansı, 1 firmaya...