04 / 05 / 2024

epdk tavan fiyat uygulaması ne zaman son

epdk tavan fiyat uygulaması ne zaman son

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kararı ile akaryakıt sektöründe 2 aydır uygulanan tavan fiyat uygulaması yarın akşam sona erecek.

Benzin ve motorinde büyük şok! Artık tek fiyat uygulanacak: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından açıklanan karara göre, katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak. İşte detaylar...

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

Bakır fiyatları yükseldi! Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar?

Bakır fiyatları, ocak 2023'ten itibaren en yüksek seviyesine yükseldi. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 8 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Dizel, benzin ve LPG olarak satılan akaryakıtta tek fiyat dönemi geliyor! Fark kaldırılacak...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), dizel ve benzin olarak satılan akaryakıt için tek fiyat uygulamasına geçmeye hazırlanıyor.

Altındaki yükseliş tavan yaptı! Gram altın fiyatı tarihi zirvesinde...

Ons altın rakamı, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün etkisi ile 1982 dolara kadar çıkış gösterdi. Buna göre, Gram altın fiyatı, ons altındaki artışında etkisi ile tarihi zirvesine ulaştı. İşte haberin detayları...

Akaryakıtta devrim gibi gelişme!  Zamlara karşı tavan fiyat uygulaması!

Fransa'da benzin fiyatlarının bazı bölgelerde 2 Euro'yu geçmesinin ardından gelen tepkiler nedeniyle TotalEnergies, ülkede 1,99 Euro'luk akaryakıt tavan fiyatlarına 2024 yılında da devam edeceklerini duyurdu.

ŞOK’ta Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market’in başlattığı indirim günleri yarın sona eriyor. Buna göre, Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü. İşte 11 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatında tavan fiyat artıyor! 

Milyonlarca işçi, memur, emeklinin iki yıllık zam oranı netleşti. Ocak ayı itibariyle kıdem tazminatı tavan fiyatı yükseliyor. Peki güncel kıdem tazminatı ne kadar olacak?

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Demir fiyatları rekordan döndü! Demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları

Son dönemlerde dolar kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile demir fiyatları tavan yapmıştı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin liraya kadar yükselirken bugün demir fiyatlarına indirim geldi.  1 ton demir fiyatı ne kadar? 12 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

epdk tavan fiyat uygulaması ne zaman son Haberi

epdk tavan fiyat uygulaması ne zaman son

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, akaryakıt dağıtım şirketlerinin gizli fiyat zammı yaptığını tespit ettikten sonra 18 Mart tarihinde yürürlüğe giren tavan fiyat uygulaması 19 Mayıs saat 00.00 itibariyle sonlandırılacak ve fiyatlar uygulamadan önce olduğu gibi serbest piyasa koşullarında belirlenecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tavan fiyat kararı ile  akaryakıt fiyatlarında 17 ila 20 kuruş aralığında indirim gerçekleşmiş, bu indirim bazı şehirlerde  40 kuruşa kadar yüselmişti.

Güncel tavan fiyat tablosuna göre, İstanbul Avrupa Yakası'nda benzinin litre fiyatı en yüksek 7,07 lira, motorinin litre fiyatı 6,43 lira, Anadolu Yakası'nda ise benzinin litresi en yüksek 7,09 lira, motorinin ise 6,45 lira olmuştu.

Ankara'da benzinin litresi 7,15 lira, motorinin litresi 6,51 lira olurken, İzmir'de benzinin litresi en yüksek 7,16 lira, motorinin litresi ise 6,52 lira olmuştu.

EPDK daha...