02 / 05 / 2024

epgis

epgis

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar nedeniyle tepkilerin odağına yerleşen EPGİS, artık akaryakıta gelen zamları duyurmayacağını açıkladı.

EPGİS başkanı Aktaş; "Kartta komisyon kalksın 2 litreyi bedava verelim"

Akaryakıt istasyonları ile bankalar arasında yaşanan kredi kartı komisyon konuları uzun zamandır devam eden bir sıkıntı olarak karşımıza çıkıyor. Buna göre, çözüm önerisi arayan akaryakıt firmaları "nakit alım" konusunu gündeme getirdi. 

Akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü! Deprem sonrası EPGİS'ten açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrasında Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklama geldi. Afet bölgesindeki akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü…

EPGİS'den flaş akaryakıt zamları açıklaması: İptal ettik

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar nedeniyle tepkilerin odağına yerleşen EPGİS, artık akaryakıta gelen zamları duyurmayacağını açıkladı.

Motorine sessiz sedasız 2,38 TL’lik indirim! EPGİS indirimi neden duyurmadı?

Motorinin litre fiyatına bu geceden geçerli olmak kaydıyla 2,38 TL’lik bir indirim yapıldı. Akaryakıt fiyatları, son haftaların en çok tartışılan ve takip edilen konuları arasında yer alıyor. Brent petrolün rekor seviyelere ulaşmasıyla benzin ve motorine dikkat çekici zamlar yapıldı.

Akaryakıta vergi indirimi mi geliyor? EPGiS'ten hükümete çağrı!

Benzin ve motorine art arda yapılan zamların ardından vatandaşlar indirim beklentisi içerisine girdiler. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası Başkanı Fesih Aktaş hükümete KDV indirimi çağrısı yaptı...

Arabası olana kötü haber! EPGİS resmen açıkladı: Akaryakıt fiyatları...

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) yayımlamış olduğu verilere göre, 2021 yılında akaryakıt fiyatlarına toplamda 79 kez zam yapıldı.

epgis Haberi

epgis

EPGİS, akaryakıt zamları nedeniyle eleştirilerin odağına yerleşti. Benzin ve mazota son dönemde peş peşe gelen zamlar EPGİS (Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu) ile EPDK'yı karşı karşıya getirdi. EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu) Başkanı Mustafa Yılmaz, katıldığı bir haber kanalında EPGİS hakkında yurttaşları yanlış yönlendirdiği gerekçesiyle dava açacağını duyurmuştu. Yaşanan gelişmelerin ardından Yılmaz sözünü tuttu ve EPGİS'i mahkemeye verdi.

"KENDİ REKLAMLARINI YAPIYORLAR"

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın 'kendi sendikalarının reklamını yapıyorlar' diyerek hedefe koyduğu EPGİS artık akaryakıt zammı duyurusu yapmayacaklarını bildirdi. EPGİS'den yapılan son dakika açıklamasında, “Bu hafta başında sendikamız aleyhine suç duyurusunda bulunulmuş ve süreç adli makamlara intikal etmiştir. Adli sürecin selameti açısından fiyat duyurusu faaliyetlerine hafta başından bu yana ara verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

BENZİN VE MAZOTA GELEN ZAMLARI TWİTTER'DAN DUYURUYORDU

Akaryakıt zamları son günlerin en çok...