03 / 05 / 2024

epp arıcılar ihalesi neden iptal edildi

epp arıcılar ihalesi neden iptal edildi

EPP, İstanbul Kağıthane Arıcılar Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi iptal edildi.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Bağcılar'da 144 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mehmet Akif Bulvarı, 868 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bağcılar'da 23.8 milyon TL'ye icradan satılık 6 arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bağcılar'da bulunan 6 adet arsayı 23 milyon 824 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Gayrimenkul dolandırıcıları iş başında!

Sahte kimlik ve vekaletle kendilerine ait gibi gösterdikleri evleri ucuz fiyata satan dolandırıcılar son günlerde daha çok arttı. Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, dolandırıcıların pandemi dönemini fırsat bildiğini ve konuyla ilgili şikayetlerin arttığını söyledi.

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar!

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar haberimizde yer alıyor. İşte Çamlıvadi fiyatları Arıcılar ve Çamlıvadi proje detayları...

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bağcılar'ın nüfusu kentsel dönüşümle arttı!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Bağcılar 745 bin 125 kişilik nüfusuyla İstanbul’un en büyük 3’üncü ilçesi oldu. Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinde başarılı olmasıyla nüfusun arttığı belirtildi.

epp arıcılar ihalesi neden iptal edildi Haberi

epp arıcılar ihalesi neden iptal edildi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP),  İstanbul Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi'nde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin birinci oturumu 6 Kasım'da, ikinci oturumunu ise 10 Kasım'da yaptı. 


İhale iptal

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı. Kalyon İnşaat ile Fuzul İnşaat'ın katıldığı ihalede, firmaların ne kadar teklif verdiği açıklanmadı. Dün yapılan değerlendirme toplantısında ihale için "iptal" kararı alındı. İptal nedeni de açıklanmadı. 


Yeni ihale ne zaman yapılacak

EPP Kağıthane Arıcılar arsası tekrar ihaleye çıkacak. Ancak arsanın ihalesinin ne zaman yapılacağı henüz belli değil.Arıcılar arsasının yapı ruhsatı 29 Haziran 2017 ve 30 Haziran 2017 tarihinde alındı. 


EPP Kağıthane Arıcılar arsasının toplam emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, toplam arsa alanı ise...