02 / 05 / 2024

ER-BU İnşaat

ER-BU İnşaat

Saraybosna'nın kurucusu İsa Bey İshakoviç tarafından yaptırılan tarihi hamamın restorasyonu için Türk firması ER-BU İnşaat, projeyi finanse eden Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Bosna-Hersek İslam Birliği arasında protokol imzalandı

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu sene içinde yükselerek 70 TL' olacağını söylemişti. Ardından yaptığı açıklama ise yatırımcıları adeta ters köşe yaptı. 

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 60 TL olacağı tarihi açıkladı! O gün kur patlaması yaşanacak, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar kuruna yönelik açıklama geldi. Geçer, doların 60 TL olacağı tarihi açıkladı.

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Dinçer tarafından kuruldu.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Erörs tarafından kuruldu.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Dolar 20 TL'yi geçti! Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar 20 TL kuru seçimin ardından güne yükselişle başladı. Doları bilen adam Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı. 

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Dolar kahini akılları aldı! Selçuk Geçer altın için zirve tarihi duyurdu! Altın için son fırsatlar!

Selçuk Geçer, altının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. İşte detaylar!

ER-BU İnşaat Haberi

ER-BU İnşaat

Bosna Savaşı sırasında Hırvat topçusunun ateşi sonucu yıkılan tarihi Mostar Köprüsü'nü aslına uygun olarak yeniden inşa eden Türk firması ER-BU İnşaat ile Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Bosna-Hersek İslam Birliği (Diyanet İşleri Başkanlığı) arasında, Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'daki 500 yıldan fazla geçmişe sahip İsa Bey İshakoviç Hamamı'nın onarımıyla ilgili protokol imzalandı. 

     Bosna-Hersek İslam Birliği Riyaseti'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Bosna-Hersek İslam Birliği Vakıflar Müdürü Senahid Zaimoviç, şu anda harabeyi andıran tarihi hamamın projenin tamamlanmasıyla bir yıl sonra bambaşka bir görünüme, gerçek görüntüsüne sahip olacağını söyledi. 

     İsa Bey İshakoviç Hamamı Projesi'nin, Vakıflar Müdürlüğü'ne ait olduğunu vurgulayan Zaimoviç, hamamın şu anda kötü bir görünüme sahip olduğunu, ancak yakın zamanda Saraybosna'nın en güzel yapılarından biri olacağını ifade etti. 

     Projenin finansmanını...