04 / 05 / 2024

er Havaalanı Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat

er Havaalanı Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 3 ayrı firmanın çalışmasıyla hızlı bir şekilde devam ederken, proje finansmanında kullanılacak yaklaşık 950 konutun satışları, 13 Ekim Pazartesi düzenlenecek bir basın lansmanı ile başlayacak.

Borsa İstanbul'da Taş Toprak endeksi yüzde 5,84, Gayrimenkul endeksi yüzde 3,84 değer kaybetti: Kentsel dönüşüm tepkisi!

31 Mart seçimleri sonrasında, ilk işlem gününde yön arayışında olan Borsa İstanbul'da gayrimenkul hisselerinde yaşanan negatif tepkiler dikkatleri çekti. İşte borsadaki son durum... 

Yüzyılın dönüşümü başlıyor! Her bir konut için 1,5 milyon lira destek verilecek!

Yüzleri güldüren 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Program çerçevesinde kentsel dönüşüme giren her bir konut için 1,5 milyon TL destek verileceğini söyledi.

Kentsel dönüşümde değer tespiti nasıl yapılır?

Kentsel dönüşümde maliklerin merak ettiği konular arasında taşınmazın değerinin tespiti yer alıyor. Peki, kentsel dönüşümde değer tespiti nasıl yapılır?

İstanbul'da yıkılacak binalardaki asbest tehlikesi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul'daki Fikirtepe semtinde ve diğer yerlerde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak binalardan asbest tespit edilenlerin yıkımına ilişkin soru önergesi verdi. 

Kentsel dönüşüm inşaatlarında yeterli olan firmalar iş yapabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili bugünkü Resmi Gazete'de yeni yönetmelik yayımlandığını belirterek, "Artık bu yönetmelik çerçevesinde, kentsel dönüşüm inşaatlarında yeterli olan firmalar iş yapabilecek'' dedi.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Yunusemre'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinde çıkarılmak istenen spekülasyonlara karşılık cevap verdi. 

Yunusemre kentsel dönüşüm projesi askıya çıktı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinin askıya çıktığını duyurdu. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşümde son aşamaya gelindi!

Manisa Yunusemre Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Çerçi önderliğinde gerçekleşti. Toplantıda birçok müjde veren Çerçi, kentsel dönüşümde sona yaklaşıldığını kaydetti.

Mehmet Çerçi kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm uygulamasının yapıldığı İstanbul’da proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları bugün teslim edilecek!

Türkiye'deki kentsel dönüşüm hamlesinin başladığı Esenler'de mutlu sona gelindi. Tapu ve anahtarlar, bu mahalleden Türkiye'deki kentsel dönüşüm seferberliğini başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün verilecek.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm projesi tapu töreni yarın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Ekim 2012'de büyük dönüşüm hamlesi kapsamında başlattığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nı yarın hak sahiplerine teslim edecek.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm projesi tamamlandı!

Türkiye'de kentsel dönüşümün başladığı ilk nokta İstanbul Esenler'deki Havaalanı mahallesiydi. Yaklaşık 3 buçuk yılın ardından dönüşüm tamamlandı. Hak sahiplerine pazartesi günü tapu ve anahtarları dağıtılacak.

er Havaalanı Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat Haberi

er Havaalanı Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat


Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 3 ayrı firmanın çalışmasıyla hızlı bir şekilde devam ederken,  proje finansmanında kullanılacak yaklaşık 950 konutun satışları, 13 Ekim Pazartesi düzenlenecek bir basın lansmanı ile başlayacak.


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ!!!



Esenler Emlak Konutları detaylı fiyat listesi için tıklayın!


Ülkemizin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni üstlenen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., proje alanındaki hummalı çalışmasına devam ediyor. İnşaat çalışmaları Siyah Kalem Mühendislik İnşaat, Güryapı İnşaat ve Özyazıcı İnşaat tarafından hızlı bir şekilde yürütülürken Emlak Konut, hak sahiplerinden arta kalan ve projenin finansmanı için kullanılacak yaklaşık 950 konutun satışı için de gerekli hazırlıkları yapıyor.  Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ile Esenler Belediye Başkanı...