12 / 05 / 2024

er maaşları 2022

er maaşları 2022

"Sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli er ne kadar maaş alır? Sözleşmeli er nasıl olunur?" sorularının yanıtları son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki 2022 zamlı sözleşmeli er maaşı kaç lira? Hemen bu rakama bakın!

Çalışanların maaşlarına asgari ücret düzenlemesi! Zam yapılmayanın da maaşı artacak! İşte o artış rakamları...

Geçtiğimiz sene başlayan yeni vergi sistemiyle, asgari ücrete yapılan artıştan ücret ve maaş geliri elde eden diğer çalışanlar da faydalanabilecek. Peki çalışanların maaşları ne kadar artacak? 

Memur ve emekli maaşlarında flaş tarih

Asgari ücrete yapılan zamdan sonra zam bekleyen diğer çalışma grubu memurlar ve emekliler de kendi maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. Memur ve emekli maaşları hakkında flaş bir tarih açıklandı.

En düşük memur maaşı 22 bin lira oldu! Diğer memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Son dakika zam oranı açıklandı! 

Memurlar maaşlarının kaç lira olacağını, maaş artışlarının nasıl yapılacağını merakla araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Emekli ve asgari ücretliler bu rakamlara bakın! Asgari ücret 11 bin TL'yi geçecek! Diğer maaşlar tam bu kadar artacak

Emekli, memur ve asgari ücrelilerin yeni zamlı maaşları peş peşe hesaplandı. Net asgari ücret 11 bin TL'yi geçecek. İşte hesaplanan o rakamlar...

Hükümetten EYT açıklaması: Maaşlar toplu mu yatacak?

Milyonlarca kişinin gözü kulağı EYT düzenlemesine çevrildi. Peki EYT ne zaman yasalaşır, eğer süreç uzarsa EYT'liler maaşlarını toplu olarak mı alacak? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç açıkladı.

Emekli maaşı alan on binlerce kişiye müjde! Dul ve yetim maaşlarına ek ödeme!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla, emekli maaşlarına yüzde 30 zam yapılmıştı. Ancak diğer yandan dul ve yetim maaşlarında da oran artışları gerçekleşti. Peki buna göre dul ve yetim maaşı alanlar yeni ödemelerinde ne kadar fark alacak?

2023 Ocak öğretmen maaşı ne kadar olacak? 2023 öğretmen maaşları ne kadar?

Emekli ve memur zammına netlik kazandıracak olan 2022 Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Bunun ardından öğretmen maaşlarının ne kadar olacağı da araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

EYT’yi bekleyenler dikkat! Emekli maaşları düşük mü olacak?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, ayrıntılar  da yavaş yavaş şekilleniyor. EYT düzenlemesiyle emekli olanlarda yaş şartı aranacak mı? Maaşları diğer emeklilere göre daha düşük mü olacak? Sosyal Güvenlik Başuzmanı Uzmanı İsa Karakaş yanıtladı.

Bekçi maaş ne kadar 2022? Bekçi maaşlarına zam geldi mi? Zamlı bekçi maaşı ne kadar?

Bekçi olmak isteyenler, bekçi maaşlarına dair geniş bir araştırma yapmaktadırlar. İşte bekçi alımlarına dair merak edilenler!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri intibak adımı bekliyor! Eğer intibak çıkarsa emekli maaşları 1.200 Türk Lirası'na varan miktarda yükselebilecek. Hemen siz de bu son dakika haberine bir göz atın...

3.336 lira hesaplara yatıyor! Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım aylığı Kasım 2022

Her ay düzenli olarak verilen evde bakım maaşları hakkında sorular gelmeye devam ediyor. Peki Kasım 2022 evde bakım maaşları ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Memur maaş zammında büyük şok! Memur ve memur emeklisi maaşları kaç TL olacak? Yeni maaşlarınıza şimdi bakın!

Memur ve memur emeklisine Ocak 2022 döneminde toplu sözleşme zammı ve enflasyon farkı dışında yüzde yüzde 2,5 oranında ek zam yapıldı. Temmuz zammı ile beraber memur maaşları yüzde 41,69 oranında yeniden yükseldi. Peki Ocak 2023 Memur maaş zammı kaç lira olacak? İşte merak edilen detaylar...

2023 Ocak memur maaş zammında bomba! Memur ve memur emeklisi maaşları tek tek hesaplandı! Hemen memur zammına bakın!

Memur ve memur emeklisi Ocak 2022 döneminde toplu sözleşme zammı ve enflasyon farkı dışında yüzde yüzde 2,5 oranında liave zam aldı. Temmuz zammı ile beraber memur maaşlarında yüzde 41,69 oranında yeniden artış yaşandı. Peki Ocak 2023 Memur maaş zammı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

er maaşları 2022 Haberi

er maaşları 2022

"Sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli er ne kadar maaş alır? Sözleşmeli er nasıl olunur?" sorularının yanıtları son zamanlarda sık sık araştırılıyor. TSK bünyesinde sözleşmeli er olarak çalışmak isteyenler bu soruları yanıtlarını merak ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde sözleşmeli er olmak isteyenler konuyla ilgili ayrıntıları sık sık araştırıyor. TSK bünyesi altında sözleşmeli er olarak görev yapmak isteyen kişiler, "Sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli er maaşı nasıl hesaplanır? Sözleşmeli er maaşı hangi bankaya yatıyor?" sorularının yanıtlarını merak ediyor. Milli Savunma Bakanlığı’ndan gelen açıklamada; adaylarda en az ilköğretim okulu mezunu olmaları şartı aranıyor. Sözleşmeli er olabilmek için MSB’nin belirlediği şartlara sahip olunması gerekiyor. 

Peki Sözleşmeli er maaşı kaç lira? Sözleşmeli er maaşı ne kadar 2022? İşte merak edilen...