27 / 04 / 2024

era gayrimenkul sertifikası mı veriyor

era gayrimenkul sertifikası mı veriyor

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB)'gayrimenkul danışmanlığı'sertifikası vermeye başlayan ERA Gayrimenkul Türkiye, 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'ndan ilk mezunlarını verdi.

SPK Başkanı'ndan yeni nesil gayrimenkul sertifikasıyla ilgili son dakika açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ömer Gönül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında yeni nesil gayrimenkul sertifikası ile ilgili bilgi verdi.

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde alternatif enstrüman: Gayrimenkul sertifikası ihracı!

Gayrimenkul sektörünün uzman isimleri 3 yılın ardından ilk kez hayata geçirilen gayrimenkul sertifikası ihraçlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

İBB tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yer alan Halk Yatırım, Borsa İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor...

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017’de iki kat büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında pazar payını iki kat büyüttü. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

era gayrimenkul sertifikası mı veriyor Haberi

era gayrimenkul sertifikası mı veriyor

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB)'gayrimenkul danışmanlığı'sertifikası vermeye başlayan ERA Gayrimenkul Türkiye, 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'ndan ilk mezunlarını verdi. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler ayrıca gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak. ERA Türkiye'nin yılda ortalama 15 bin kişiyi eğitebilecek bir altyapı oluşturduğunu belirten ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'nun üç farklı MEB onaylı sertifika programı üzerinde eğitim verdiğini...