19 / 05 / 2024

era grubu elektrik mağazaları

era grubu elektrik mağazaları

Tüketicilere istediği elektrik tedarikçisini seçme hakkı tanıyan serbest tüketici uygulaması ile perakende elektrik satışı yapan şirketler, pek çok uygulamayı hayata geçirirken, artık elektriği de mağazalardan satmaya başladı...

Türkiye’den güneş enerjisinde sevindirici haber!  Elektrik üretme konusunda avantajlı

Huawei Türkiye Digital Power İş Grubu Direktörü Gavin Zhao, "Türkiye, yüksek güneş ve radyasyon potansiyeli ile güneş enerjisinden elektrik üretme konusunda önemli bir avantaja sahip" dedi.

Piyasayı elektrik korkusu sardı Temmuzdan sonra yüzde 86’ya kadar zamlı almak zorunda kalacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun son aldığı kararla birlikte mesken hariç 80 bin TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen abone grubu tüketicileri ulusal tarife sisteminden çıkarılacak. Böylelikle bu gurup elektriği yüzde 86’ya kadar zamlı almak zorunda kalacak.

Era Technic Elektrik Mekanik İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Era Technic Elektrik Mekanik İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Abanoz tarafından kuruldu. 

Sinan Ak, Zorlu Enerji Grubu Başkanı oldu!

Ak, elektrik üretimi, satışı ve ticaretinden, enerji santralleri inşası, bakımı, onarımı ve işletme hizmetleri ve doğalgaz dağıtımına enerji sektöründe geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Zorlu Enerji Grubu’nun yatırım ve vizyonuna liderlik edecek.

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı alıyor!

Zorlu Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın almak için görüşmeler yaptığını açıkladı

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünver Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Elektrik Kesinti Endeksi yüzde 11,33 azaldı!

2015/Haziran dönemine ilişkin Elektrik Kesinti Endeksi (EKE)’ni açıklayan Tüketici Birliği Federasyonu Elektrik Kesinti Endeksi (EKE) Çalışma Grubu Başkanı Jale Yanılmaz; “kamuoyu kesintilerin gerçek nedenini merak ediyor” dedi.

Sabancı Holding elektrik faturasız ilk fabrikayı kuracak!

Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Hakan Gürdal, bünyelerindeki Akçansa ve Çimsa’ya ait fabrikaların elektrik ihtiyaçlarını tamamen kendilerinin karşılaması hedefi için çalıştıklarını söyledi..

Ciner Grubu 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülünü aldı!

Ciner Grubu’nun 1.3 milyar dolarlık Kazan Soda Külü ve Elektrik yatırımı, 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülü aldı. Ödülü veren Trade&Forfaiting Review, projenin çevreci özelliğinin önemine dikkat çekti.

Anadolu Grubu Gürcistan’da elektrik üretip Türkiye’ye satacak!

Anadolu Grubu’nun Gürcistan’da 185 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdigi Paravani Hidroelektrik Santrali, resmen faaliyete başladı. üretilen elektrik 9 ay boyunca Türkiye’ye, 3 ay da Gürcistan’a satılacak.

Odaş Elektrik yüzde 17,8 hissesini BB Enerji'ye devretti!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş, şirket sermayesinin yüzde 17,86'sına denk gelen toplan 7 milyon 500 bin adet B Grubu halka açık olmayan hissesini BB Enerji'ye devrettiğini bildirdi...

Era Şirketler Grubu 2014 sonuna kadar 40 yeni E-Shop açacak!

Antalya'da kurduğu E-Shop adlı mağazasında elektrik, doğalgaz ve GSM hizmetlerini bir araya getiren Era Şirketler Grubu, 2014 yılı sonuna kadar mağaza sayısını 40'a çıkarmayı hedefliyor.

Ciner ve Çinli ortağı Ankara'da elektrik üretim tesisi açıyor!

Ciner Grubu ve Çinli ortağı Tianchen Corporation 1,35 milyar dolar yatırım ile Ankada Kazan'da soda külü tesisi ve elektrik üretim tesisi kuracak...

era grubu elektrik mağazaları Haberi

era grubu elektrik mağazaları


Tüketicilere istediği elektrik tedarikçisini seçme hakkı tanıyan serbest tüketici uygulaması, elektrik piyasasında rekabeti kızıştırıyor. Perakende elektrik satışı yapan şirketler, pek çok uygulamayı hayata geçirirken, artık elektriği de mağazalardan satmaya başladı.


2015 yılında Türkiye’deki tüm elektrik abonelerinin serbest tüketici kapsamına alınması öngörülüyor. Yani elektrikte sınırlar kalkarak, isteyen abone, elektriğini istediği kurumdan alabilecek. Burada da perakende ve toptan satış şirketleri arasından seçim yapılabilecek. Şu anda bu tercihi, aylık elektrik faturası 133 lira ve üstü olan aboneler yapabiliyor. Elektrik şirketleri ise daha fazla abone kapmak için şimdiden rekabete hazır. Örneğin Era Şirketler Grubu, bu kapsamda ‘E-Shop’ adıyla açtığı mağazalarda elektrik satmaya başladı. 


İNDİRİMLİ MAĞAZASI


Elektrik sektörü rekabete açıldıkça, Türkiye yeni uygulamalarla tanışıyor. Daha birkaç yıl öncesinde kadar tek elden gerçekleşen elektrik hizmeti de yeni oyuncuların...