29 / 04 / 2024

ERA Türkiye ulaşım

ERA Türkiye ulaşım

İstanbul, özellikle Ortadoğu’daki yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul franchising ağı ERA Türkiye, mütekabiliyet yasası ile birlikte yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı.

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor!

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine yönelik gerçekleştirdiği eğitimlere, farklı alanlardan iddialı isimler ile devam ediyor.

ERA Türkiye Anahtar Seminerleri ile kazandırmaya devam ediyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul akademisi, ERA Akademi’de düzenlenecek.

ERA Türkiye, ‘Kariyer Günleri’ ile ofislerini desteklemeye devam ediyor!

ERA Türkiye’nin, 16 Ocak’ta düzenleyeceği ‘Kariyer Günleri’nde yeni iş imkanları hakkında bilgi alan katılımcılar, ERA Avrupa danışmanı Nicolas Krauss’tan global marka pazarlama fırsatlarını dinleme şansı yakalayacaklar...

ERA Türkiye Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde sektör açtırdı!

ERA Türkiye, KA Araştırma ortak girişimi ile düzenlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması’ na ‘ Gayrimenkul Danışmanlığı ’ sektörünün eklenmesine sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü...

Era Türkiye franchıse ile az sermaye ile yüksek kazanç ortamı sunuyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen gayrimenkul markası olan ERA, Türkiye’ de girişimcilere franchise ofisi açmalarını ve az sermaye ile de kazançlı bir gelecek kurmalarını tavsiye ediyor...

Era Türkiye'nin hedefi 3 yılda 200 şube!

Gayrimenkul danışmanlığı markası Era Türkiye, ofis ağına bir yenisini daha ekledi. Pendik Kurtköy ofisi ile şirket sayısı 22'ye ulaştı. Era Türkiye'nin hedefi 3 yılda 200 şube açmak...

Era Türkiye REIDIN'in hazırladığı raporlara erişim sağlayacak!

Era Türkiye Gayrimenkul sektöründe kalite çıtasını yükseltti. Era Türkiye REIDIN ile işbirliği gerçekleştirdi. Era Türkiy ve REIDIN işbirliği çerçevesinde Era Türkiye REIDIN'in hazırladığı raporlara erişim sağlayacak...

ERA Türkiye Bayim Olur Musun Markalı Bayilik Fuarı’na katılacak!

Türkiye’nin en büyük franchising ve bayilik fuarı olan Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na bu yıl ERA Türkiye damgasını vuracak. Fuar, ilk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştirilecek...

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

İngiltere: Türkiye ile müzakerelere başlanacak

İngiltere’den Türkiye ile müzakerelere başlanacağına yönelik açıklama geldi. Bu kapsamda, Türkiye ile İngiltere arasındaki serbest ticaret anlaşmasının kapsamının hizmetler ve dijital sektörü de kapsayacak şekilde genişletilmesi amacıyla müzakerelere başlanacak.

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aynes'in 785,5 milyon TL'ye Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışı gerçekleşti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda'nın 785,5 milyon TL'lik bedelle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışının gerçekleştiğini duyurdu. İşte detaylar..

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği'nden Ankara'da 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'ndeki 3 adet arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin taşınmazları için kayıt tutulmadı mı?

Sayıştay, Türkiye Kömür İşletmeleri’ne (TKİ) ait arazi, bina ve tarlalarla ilgili kayıt tutulmadığını ya da kayıt altına alınmadığını belirledi. Raporda, kapsamlı bir muhasebe dışı envanter çalışması yapılması gerektiği ifade edildi.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nden sivil inisiyatif çağrısı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), İzmir depreminden sonra binaların güçlendirilmesinde, yenilenmesinde, kontrol ve denetiminde rol sahibi olan tüm sivil toplum kuruluşları, sektör oyuncuları ve meslek odalarını bu alandaki çalışmaları desteklemek üzere bir araya gelmeye çağırdı. 

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. 

ERA Türkiye ulaşım Haberi

ERA Türkiye ulaşım

Mütekabiliyet yasasının gayrimenkul sektörüne olan pozitif etkileri ile birlikte İstanbul,  özellikle Ortadoğu’daki yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Geçen yılın aynı dönemine oranla 2014 yılının ilk dört ayında 5.194 adet konut satışı gerçekleştirildi. Markalı konut üreticilerinin yeni projelerinin de etkisi ile birlikte sektörde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.


Ege Bölgesi’ne talep yoğun


Yasa ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; “Mütekabiliyet yasası ile birlikte mülk edinebilme hakkı sağlanan yurtdışındaki yatırımcıların, önümüzdeki günlerde yasal mevzuatta beklenen oturma izinleri hakkındaki değişiklikler ile daha fazla mülk edinebilmesinin önü açılacak” şeklinde konuştu. Can Ekşioğlu yabancılara mülk satışında ilk 5 ilin sırasıyla; Antalya, İstanbul, Muğla, Aydın ve Bursa olduğunu ifade ederek “Özellikle Bursa’nın coğrafi konumu, sanayi şehri olması gibi destekleyici unsurları yabancılara mülk...